Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde spustit windows

Od: hellen* odpovědí: 7 změna:

Dobry den chtela jsem se zeptat co tohle znamena jesli windows nebo se s tim neco stalo a kdyz jsem zkousela nejde mi nahodit klavesnice ale je funkcni zkousela jsem i usb to je taky funkcni jedna se o stary pocitac MSI Hermes 845GV

Nejde spustit windows

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

to vypadá že máte klávesnici USB a pro spuštění potřebujete jinou klávesnici s konektorem PS2. koukněte zezadu na PC jestli je tam vícepinový konektor falový a zelený, jeden je klávesnice druhý je myš.

majsterjoe*

jo, a nebo do nastavení BIOSu a vypnout požadavek na klávesnici PS2

možná stačí bios jen spustit ve vychozi poloze, nebo resetovat nastavení.

hodnocení

0x

Zmáčknutím F1 se dostanete do BIOSu, zmáčknutím F2 se nastaví základní hodnoty BIOSu a PC se spustí.

Nejspíš došlo k nějakému problému v BIOSu, ale o data a nastavení Windows byste neměla přijít.

hellen*
hodnocení

to vim ale nejde mi klavesnice ale je plne funkcni vyzkousena

hellen*
hodnocení

jj je to tam takze si myslite ze je jine zapojeni klavesnice a da se jeste dnes sehnat?

google.cz/...

redukce stačí

majsterjoe*

klavesnici muzes pouzit i USB, jen se musi vypnout to nastaveni v BIOSU, což je špatně, když se tam nedostaneš. Musíš si klávesnici nekde pujcit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]