Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Avast Cleanup Premium

Od: dzonecek* odpovědí: 8 změna:

Můžete mi poradit, zda nainstalovat program Avast Cleanup Premium? Mám nainstalovaný protivirový program Avast a CCleaner. Děkuji za radu.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

0x

Jistě čím víc tím líp taky mám v PC 20 anitivirů co kdyby;)

Ted vážně, jestli to není Windows XP a starší tak odinstaluj i ten Avast a CCleaner a doufej, že to nestihlo napáchat žádné škody nebo to rovnou přeinstaluj a pak už tam nic takového neinstaluj! Pokud je to XP a starší tak tam nech jeden antivir a CCleaner smaž

dzonecek*
hodnocení

Mám Windows 10. Domníváš se, že antivirové programy jako Avast jsou pak zbytečné? Není to riskantní?

mathew

Windows 10 má zabudovaný vlastní antivir, který je lepší než všechny ty Avasty apod. Takže ano jsou zbytečné a riskantní to není

dzonecek*
hodnocení

díky. Jak teda čistíte balast v PC (různé cookies atd.)?

V každém počítači je program na čištění disku a v každém imternetovém prohlížeči v nástrojích je mazání historie, cokies.

hodnocení

0x

Čistící programy nepoužívej, většina se dá vyčistit lépe a jinými bezpečnějšími cestami. Já osobně bych je použil jedině, když budu mít fakt, opakuji slovo fakt ještě jednou, velice zaplněné místo na disku.

dzonecek*
hodnocení

Můžeš mi poradit některou bezpečnější cestu pro čištění PC. Děkuji předem.

mathew

Klikneš pravým tlačítkem myši na disk, který chceš vyčistit vlastnosti->vyčištění disku->vyčistit systémové soubory->vše zaškrtneš->Ok hotovo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]