Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Už hodinu se tady trápím. Chtěla jsem se na něco zeptat autora u jednoho videa na YouTube a klikla jsem na "přidat komentář" a objevilo se mi, "V tomto účtu není nastaven název. Zkuste to znovu, až bude název nastaven".Za boha nemůžu přijít na to, co to po mně chtějí za název a jak si ho mám nastavit. Na You Tube normálně přihlášená jsem, ale asi nějak blbě, nebo co. Přihlašuji se přes Google. Nevíte jak to mám udělat? Díky.
A sama, bez rady. Já to říkám pořád. Chce to nejdřív se hodit do klidu a pak to jde všechno
Jo, ráda bych, ale od té doby už jsem to nedělala, tak už jsem to zase zapomněla. Ale přišla jsem na to tenkrát sama, tak to nemůže být zase až tak složité. Já jsem na tohle dost ničemná. Držím palce, snad na to přijdete také. Největší sranda je, že už ani nevím, co jsem tam tak důležitého chtěla sdělovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.