Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám na PC windows 7, kde používám "rychlé poznámky". Včera jsem v nich měl ještě poznačeno mnoho důležitých věcí, však dneska mi již nešly otevřít.
Neporadil by mi někdo jak je vrátit zpátky? Nejde třeba systém posunout zpátky o 1 den? Aby tam bylo to co před 1 dnem?
Děkuji
Klik pravým na C: - Users - uživatel - AppData - Roaming - Microsoft - Sticky Notes - StickyNotes.snt a zkus najít starší verzi z bodu obnovení. Pokud máš tvorbu bodů obnovení vypnutou, tak máš asi smůlu.
Proč si vůbec ukládáš data, o která nechceš přijít, zrovna do tohoto, kde nejdou ani pořádně uložit, a ne třeba do OneNote?
Dobrý večer,
skvělé šlo to obnovit a pomohlo to. Chtěl bych se poradit jak se dají automaticky nastavit body obnovení?
Rád bych si to nastavil.
Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.