Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 7 - vrácení o 1 den zpět?

Od: pavlik* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

mám na PC windows 7, kde používám "rychlé poznámky". Včera jsem v nich měl ještě poznačeno mnoho důležitých věcí, však dneska mi již nešly otevřít.

Neporadil by mi někdo jak je vrátit zpátky? Nejde třeba systém posunout zpátky o 1 den? Aby tam bylo to co před 1 dnem?

Děkuji

Windows 7 - vrácení o 1 den zpět?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

4x

Win7 - ovládací panely-systém - ochrana systému -a obrázek

Windows 7 - vrácení o 1 den zpět? #2
pavlik*
hodnocení

Děkuju, u toho systému disku C má nastaveno zapnuto, znamená to, že mám obnovu automaticky nastavenou?

Kde najdu ty body obnovení? Nikde je nevidím.

Děkuju

tomas11*
hodnocení

3x

čti v tom adresním řádku - Win7

Windows 7 - vrácení o 1 den zpět? #3
pavlik*
hodnocení

Dobře zkusím to, jde tam nějak nastavit aby to obnovilo 1 den zpětně? a veškeré dokumenty a soubory se opravdu zachovají?

Děkuji

praivo*
hodnocení

2x

Klik pravým na C: - Users - uživatel - AppData - Roaming - Microsoft - Sticky Notes - StickyNotes.snt a zkus najít starší verzi z bodu obnovení. Pokud máš tvorbu bodů obnovení vypnutou, tak máš asi smůlu.

Proč si vůbec ukládáš data, o která nechceš přijít, zrovna do tohoto, kde nejdou ani pořádně uložit, a ne třeba do OneNote?

pavlik*
hodnocení

Děkuju za typ, bohužel už se mi to stalo :(

Jak se mám dostat do možnosti obnovení systému?

Děkuji

pavlik*
hodnocení

Dobrý večer,

skvělé šlo to obnovit a pomohlo to. Chtěl bych se poradit jak se dají automaticky nastavit body obnovení?

Rád bych si to nastavil.

Děkuji

praivo*

Pokud bylo z čeho to obnovit, tak se ti body obnovení očividně dělají. Můžeš je ale kdykoliv vytvořit i ručně. Nepamatuji si, kde přesně to ve W7 je, ale zadej do vyhledávače v nabídce Start "vytvořit bod obnovení" a měl by to najít.

tomas11*
hodnocení

0x

když spustíte obnovení - tak se napřed ukážou body - lze se vrátit

Windows 7 - vrácení o 1 den zpět? #4

matesj
hodnocení

0x
Raději podrobně otestujte pevný disk-tedy kontrolu povrchu na zápis.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]