Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na seznamovém nastavím paměť hesla?

Od: slaisa® odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer,

omlouvám se,že Vás otravuji,ale chtěla jsem se Vás zeptat jak na seznamovém e-mailu zruším zapamatování hesla? Přišla jsem totiž na to,že není od věci si svůj účet trochu zabezpečit ... Zkoušela jsem různé možnosti (i odškrnutí tlačítka Pamatovat si mě),ale stále nic a tak mě napadlo obrátit se na Vás ... Předem děkuji za vaše odpovědi (rady).

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Dobrý den. Vyčistil bych cookies a mezipaměť a ve správci hesel bych ho vymazal. Na Firefoxu je to nástroje→ možnosti→ zabezpečení→ správce hesel. Na jiných prohlížečích to bude podobně.

Ještě jsem se díval na Explorer, tam je to nástroje→ možnosti internetu→ obecné a odstranit dočasné soubory,soubory cookies a uložená hesla.

hodnocení

1x

V Opeře to mám podobně: Nastavení - Soukromí a bezpečnost - Hesla - Zobrazit všechna hesla, a pak vymazat heslo pro login.szn.cz

hodnocení

Dobrý den, nevíte prosím Vás jak se to nastavuje na Googlu Chromu?
still10k*

Přímá cesta (zkopírovat do adresního řádku modrý text -> zmáčknout Enter)
Správa hesel: chrome://settings/passwords
Vymazat údaje o prohlížení: chrome://settings/clearBrowserData

hodnocení

Děkuji všem moc za odpovědi :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]