Nejste přihlášen/a.
Měřil jsem rychlost svého připojení k internetu Měřičem na portále mého poskytovatele naměřím dvakrát větší rychlost než na jiných měřičích. Žádal jsem poskytovatele o vysvětlení se kterým příliš nesouhlasím. To že jejich měřič udává více než dvojnásobek rychlosti na kterou mám smlouvu je příliš netrápí.
Odpověď prividera:
Každý měřič je ve svých měřeních ovlivněn i tím, kolik lidí na něm měří rychlost a jakou má server, na kterém měření probíhá, konektivitu. Čím víc lidí v jednu chvíli měří, výrazněji ovlivní výsledek měření. Na našem serveru tolik lidí jako např. na serverch lupa.cz nebo rychlost.cz neměří.
Co vy na to?
Situace je taková, že všechny měřiče včetně toho tvého měří stejně, měřič mého providera ukazuje dvakrát tolik. Jeho vyjádření k problému mě nestačí a tak sbírám rozumy pro další diskusi s ním neboť to vypadá jako klamavá reklama.
Má teorie: měření na straně poskytovatele nemá mou důvěru- když měřim na netu tak prolezu celou síť až do internetu a proměřim to pořádně, kdežto kde je portál isp? Na intranetu čili vnitřní síti? Nebo je to taky na internetu? Pokud je někde na páteři isp (poskytovatel netu) tak to o konektivitě do netu moc nenapovídá.
Nicméně o co ti jde? Rychlost co máš objednanou splňují ty měření na netu a že to někde ukazuje více? To ti vadí?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.