Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktualizace Androidu

Od: aja1946® odpovědí: 10 změna:

Takže aktualizace se mi podařila ale... Mobil jsem neaktualizovala od léta a po provedení aktualizace se mi objevil pokyn aktualizace provedena a je nová aktualizace a tak znovu a znovu, zřejmě tam naskakují všechny aktualizace od léta. Opravdu se mi otrocky provádět jednu za druhou, kdo ví, kolik jich tam je,,Jde s tím něco vůbec něco dělat, díky.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

2x
Jednu po druhé. Moc jich nebude...

mobilek
hodnocení

0x

A Tapida jste se už zbavila, nebo tam máte nainstalované další nevé aplikace?

poradte.cz/...

hodnocení

Nezbavila, ale za pomoci sousedky jsem tuto aplikaci zakázala, takže je to zase tak jak bylo. Dík za dotaz.

android
hodnocení

0x

Píšete: " ... se mi otrocky provádět jednu za druhou, kdo ví, kolik jich tam je,,Jde s tím něco vůbec něco dělat, díky."

Kolik jich tam je, to by jste měla vědět Vy, ale když se podívám na Váš předchozí dotaz, tak to asi nevíte, protože si do mobilu stáhnete všechno, co Vám nabídne reklama.

Myslím si, že by pro Vás bylo opravdu užitečné uplatnit radu, kterou jste dostala v minulém dotaze.

Operační systém jste určitě neaktualizovala, ale aktualizovala jste aplikace, které vůbec nepoužíváte.

hodnocení

To se teda setsakra mýlíte, já si tam nestahuju vůbec nic z reklamy a dokonce ani to, co se má stahovat automaticky. Stalo se jen to, že jsemm po více než půl roce otevřela přes wifi interntet a okamžitě se mi tam objevilo, je připravena aktualizace, tak jsem to spustila a ono to napsalo je připravena další a pořád se aktualizovat Android. Proto mě napadlo, že od léta proběhlo více aktualizací, ale protože jsem to neotvírala, tak se tam zřejmeě nahromadily.

android

A jaký máte mobil - jakou značku a typ?

A jaký je v něm Android - číslo androidu?

Jinak se omlouvám za to, že jsem špatně pochopil to, když jste si v předchozím dotazu stěžovala, že se Vám instaluje Tapido, které nechcete, a že tam máte Google Play, které k ničemu nepoužíváte.

matesj
hodnocení

0x
Aktualizujete systém Android nebo aplikace,které máte nainstalované ve vašem operačním systému tedy Androidu?
Aplikace se aktualizují většinou samy,když k tomu dáte správný souhlas.Může to blokovat i antivir nebo nějaká brána(ochrana)...
hodnocení

bohužel samo se to instalovat nemůže, když to dělám jen přes wifi

matesj
To nemá smysl...taky jedu jenom přes wifi...

matesj
hodnocení

0x
Pokuď máte u aplikace na Googleplay v pravém horním rohu zaháčkované automatické aktualizace,pak to jede samo...tož asi tak.Nevím jak jinak to už napsat.Pokuď neumíte s Androidem,tak si kupte jednoduchý mobil.
ab-com.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]