Nejste přihlášen/a.
Takže aktualizace se mi podařila ale... Mobil jsem neaktualizovala od léta a po provedení aktualizace se mi objevil pokyn aktualizace provedena a je nová aktualizace a tak znovu a znovu, zřejmě tam naskakují všechny aktualizace od léta. Opravdu se mi otrocky provádět jednu za druhou, kdo ví, kolik jich tam je,,Jde s tím něco vůbec něco dělat, díky.
Píšete: " ... se mi otrocky provádět jednu za druhou, kdo ví, kolik jich tam je,,Jde s tím něco vůbec něco dělat, díky."
Kolik jich tam je, to by jste měla vědět Vy, ale když se podívám na Váš předchozí dotaz, tak to asi nevíte, protože si do mobilu stáhnete všechno, co Vám nabídne reklama.
Myslím si, že by pro Vás bylo opravdu užitečné uplatnit radu, kterou jste dostala v minulém dotaze.
Operační systém jste určitě neaktualizovala, ale aktualizovala jste aplikace, které vůbec nepoužíváte.
To se teda setsakra mýlíte, já si tam nestahuju vůbec nic z reklamy a dokonce ani to, co se má stahovat automaticky. Stalo se jen to, že jsemm po více než půl roce otevřela přes wifi interntet a okamžitě se mi tam objevilo, je připravena aktualizace, tak jsem to spustila a ono to napsalo je připravena další a pořád se aktualizovat Android. Proto mě napadlo, že od léta proběhlo více aktualizací, ale protože jsem to neotvírala, tak se tam zřejmeě nahromadily.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.