Nejste přihlášen/a.
Ahoj, projel jsem spoustu žebříčků, ale nenašel jsem žádnou hru podobné NFS Undercover. Líbí se mi ten styl, že závodím a dostávám za vyhrané závody peníze, za které si můžu koupit lepší auto nebo ho upravovat. Akorát se mi u jmenovaného NFS nelíbí jak divně snadné je, jako by tam auta schválně zpomalovala, nereálně jde vrážet do semaforů a bourat je a tak dál a tak dál.. Znáte někdo nějakou takovou hru? Nejlépe tak rok 2006 - 2014, aby to utáhl můj PC. Děkuju za případné odpovědi a přeji pěkný večer.
Tak když zůstaneme u NFS, tak podobné jsou Most Wanted - ty staré i nové. A pak je tu samozřejmě The Crew, ale to je otázka, jestli by to zvládl PC. S realitou to budete mít vždycky těžké. Tvůrce se musí rozhodnout, jestli tam dá pevné semafory a nakrkne tím miliony hráčů, kteří do nich budou v každé druhé křižovatce narážet nebo je udělá srazitelné, aby bylo ježdění plynulejší, ale byl zachován realistický vzhled prostředí. A jezdíte na nejvyšší obtížnost? Každopádně auta v těchto hrách musí zpomalovat. Přece jen je řídí počítač a kdyby se jim nedal určitý handicap, tak nikdy nevyhrajete.
Tak většina takových street racing titulů vycházela především jako arkády, takže moc reálnosti čekat nejde. Zrovna Undercover byl podle mne jeden z nejhorších dílů. Jinak jak bylo zmíněno, valná většina novějších dílů NFS, tedy Underground 1 a 2, Most Wanted, Pro Street, Carbon, pak ve své době nebyla nejhorší série Juiced, namátkou mě napadá ještě třeba Burnout Paradise, ale to je už čistokrevná arkáda, The Crew, nejblíže by mohl být asi Test Drive Unlimited 1 a 2...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.