Nejste přihlášen/a.
Ahojky, začaly mi chodit mejlíky, které mají jako odesílatele moji vlastní mejlíkovou adresu. počítač to v 99% vyhodnotí jako spam, ale ne vše, a spam koš musím procházet, protože tam občas zkončí i to, co nemá, tak mě to "otravuje", denně to je asi 5 mejlíků. Mám dva antivirové programy, AVG a Spyware terminator a ty v počítači žádné breberky nenašly. Nevíte, co s tím?
Antivirový program ani Spyware s tím nic nenadělají. Tvá adresa se dostala do pazourů spamerů, kteří umí odesílat spamy kde jako odesílatel je uvedena tvá adresa.
Jak se to stane? Stane se tak při stahování z internetu když dáš svou adresu do registrace.
Skutečnou adresu odesílatele zjistíš když se podíváš na Vlastnosti zprávy (pravým tlačítkem).
Mě se to stáva také.
Může to dojít tak daleko, ža tvá adresa bude na seznamu jako zdroj spamu na některých serverech. Takže pošleš email známému do práce a ten ho dostane s označením Pozor Spam.
Co s tím? Pořídit si další adresu, kterou dáš jenom známým. Napadenou adresu můžeš dál používat při registraci na internetu nebo jí zrušit. Dobrý poskytovatel emailové služby ti jistě nabídne možnost více adres ve stejné doméně. Je možné to nastavit tak, že můžeš všechny adresy obsluhovat jedním poštovním klientem, akorát volíš z které adresy chceš mail poslat ( například v Outlook Expresu)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.