Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platba za internet

Od: zavinac® odpovědí: 29 změna:

zdravím,,,znáte někoho levněvšího než PODU?

výtka
Upozornění od sys maverick 14. 03. 2018 08:55:41
! Pravidlo Z1: je zakázáno psát nesmyslné odpovědi a otázky nebo úmyslně poskytovat špatnou radu. Jak chcete solidní odpověď, když se na nic pořadně ani neptáte? Copak za Vašeho dotazu jde pochopit jestli se bavíme o netu, kabelovce, nebo cestě na měsíc? A cena je u tohoto produktu taky neznámá?

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

int
hodnocení

5x

když se poptávám kolem lidí nikdo mi takhle neodpověděl a každý rozumněl
Paní Zavináčová, když vám každý rozuměl ve vašem okolí na vaše nepochopitelné dotazy, tak předpoládám, že i odpověděli, tudíž odpověď znáte. Vše je tedy vyřešeno. Vidíte jaká jste šikulka.

odpovedet
hodnocení

4x

Chcete solidní odpověď, v tom případě položte i solidní otázku! Jste už na poradně dost profláklá *zed*

hodnocení

Ať si neproflákneš hlavu bacha..

hodnocení

3x

No...ona ta otázka není zrovna ideálně položena.

Asi by nebylo od věci napsat kolik vlastně platíte...za jakou rychlost..a také hlavně v kterém městě.

Co Vám bude platné, když napíšu, že v Jindřichově Hradci můžete mít 100Mbit optiku za 255Kč/měsíc nebo ještě méně..když u Vás stejná firma ve městě neexistuje.

hodnocení

3x

PODA bez televize a setoboxu vás vyjde na 350 korun. Levnějšího poskytovatele asi nenajdete. Stačí zajít na jejich nejbližší pobočku a vyřídit. Já mám i WIFI.

doplněno 10.03.18 08:37:

Ve smlouvě jste podepsala 50% slevu pro důchodce na 2 roky a po vypršení 2 let od uzavření smlouvy máte plnou cenu. Není to tedy žádné zdražení.

hodnocení

brunecová...to já vím,ale je to moc- proto hledám něco levnějšího.Byla jsem včera na Podu a je ta šance pro seniory jak jste psala .Sice nebudu mít tak rychlý PC,,ale stačí.Filmy nestahuji ..Vrátím setobox a budu hrát na anténu jako dřívě.Ale je zajímavé,že mám televizory dva a jeden je bez setoboxu a normálně hraje.

nepotřebuji 80 programů,,hraji stejně cca na 5 programů.

vilik*
hodnocení

2x
Další rébus na procvičení mozkových buněk, co?
Takže odpovídám, že znám, vlastně každý mi přijde levnější než PODA. Ti mají podle ceníku na stránkách rychlost 8/0,5 za 500 měsíčně plus vysoké připojovací poplatky. Navíc mají v pravém rohu na stránce nápis SKYNET a já viděl Terminátora.
Hned první vyhledávaní v Googlu internet Ostrava mi najde společnost Avonet, 20/2 za 419, dál UPC, O2, prostě nabídka je. Jen to chce nebýt líný a hledat, poptat se po sousedech, protože ověřit dostupnost a stálost připojení na konkrétní adrese, vybrat pro svoje potřeby konkrétní tarif, to za vás z takto položeného dotazu nevyřeší ani Alenka Pastelka.

hodnocení

2x

No zavináč, tak já jsem napřed dala do vyhledávače to "podu" a to co mi vyskočilo, nemělo vůbec nic společného s internetem. Opravdu musíte pokládat otázky jiným způsobem. My nebydlíme vedle Vás a já například vůbec nevím kde bydlíte. Tak jak by Vám mohl někdo odpovědět, když dáte tak málo informací?

hodnocení

Suzy,,,,já mám Podu dva roky,,ale teď nám jizdražili téměř na čtyři.Tak hledám něco přijatelného,Těm bajtům nerozumím..Oni nám to dali na ty dva roky je to dost te´d pro mne, a po dvou letech za plnou cenu.Proto hledám.Ale asi nikde není levnější.Platila jsem 218kč.A te´d 390 ,,tak uvidím.Mám to i s televizí a setoboxem.Asi ho nepotřebuji koukat na prošlé filmy.Asi tak..

hodnocení

Suzy,,,,já mám Podu dva roky,,ale teď nám jiz zdražili téměř na čtyři.Tak hledám něco přijatelného,Těm bajtům nerozumím..Oni nám to dali na ty dva roky , a po dvou letech za plnou cenu.Proto hledám.Ale asi nikde není levnější.Platila jsem 218kč.A te´d 390 ,,tak uvidím.Mám to i s televizí a setoboxem,

Zavináč, už po druhé jsem si vyťukala to "PODU" a pokaždé na mne vyskočí podunajská nížina. To myslíš tohle? Napiš kterého máš dodavatele, jestli to je třeba 02, nebo T mobil. Určitě by ti někdo rád poradil.

vilik*
Zkuste zadat PODA. A v tarifech hledejte Ostravu, protože Zavináč nejspíš bydlí někde v okolí Ostravy nebo přímo v ní.
Já už koukal ráno a ona má tarif Tandem TV a internet se slevou, což bez jejího večerního doplnění ráno nebylo zřejmé.
72mona3*

Spíš stačí zadat poda internet a naskočí hned odkaz http://www.poda.cz

hodnocení

2x

PODA nabízí také tarif SENIOR za 250 korun měsíčně. Stačí zajít na pobočku a vyřídit. To už je dost levný internet, ale tuším, že je pomalejší.

vlastovicka
hodnocení

1x

Je vidět, že tazatelce asi vůbec nejde o odpověď na otázku kterou tu položila. To by už dávno napsala doplňující odpovědi k tomu tak jak je k tomu vyzývaná. Mám dojem, že ji jde asi pouze o trollování nas všech a pobavení se tím.

Vlastovičko, není to tak. Já tak trochu "zavinác" znám a vím, že to schválně nedělá. Ona asi neví jak to nejlépe doplnit. Ani já pořád nevím co to je "podu". A přitom bych jí ráda poradila.

vlastovicka

Vždyť ji to tu někteří přímo píšou co by měla doplnit aby ji bylo možné něco poradit. To snad ani neví kde bydlí?

hodnocení

Vlaštovičko,kdyby jste měla vnitřní poštu,tak bych vám tam něco pěkného napsala a prosím nereagujte na mne ironií..

vlastovicka

zavinac: Já jsem to napsal tak jak to vidím z mého pohledu a myslím, že bez ironie. Nemusíš proto reagovat podrážděně. Kdyby jsi reagovala na to co ti tu někteří rádcové píšou a odpověděla na jejích doplňující otázky tak tvůj dotaz už mohl být bez ironie dávno vyřešený. Pokud jsem tě nějak něčím urazil tak to nebyl záměr a omlouvám se ti za to.

au1
hodnocení

0x
jasne, ja mam internet zadarmo, staci vzdycky jen vybehnout z bytu naproti pres ulici, tam je hospoda co ma wifi zdarma :)

hodnocení

tak tohle nioc pro mne ,,chtěla jsem solidní odpověď

zavynac

Když jste chtěla solidní odpověď, tak jste se měla solidně zeptat.

Co myslíte, jakou odpověď bych dostala, kdybych položila takovouto otázku: "Máte levnější chleba než je u nás v obchodě?"

hodnocení

,,Zajímavé-když se poptávám kolem lidí nikdo mi takhle neodpověděl a každý rozumněl .Když mi nerozumíte ,tak neodpovídejte -bez vaší ironie se obejdu.Pevné nervy..

@zavinac - No právě - "když se poptávám kolem" - jenže my tady nikdo ani netušíme, kde to vaše "kolem" je.

hodnocení

0x

Tak ta otázka se evidentně moc nepovedla. Bylo by dobré ji doplnit. Po Vašem doplnění tak dostanete odpovídající nabídku (informace).

hodnocení

brunecová...děkuji vám zajdu tam,,také ji máte?

zavynac
hodnocení

0x

jurajjuraj*
hodnocení

0x

znam LEVNEJSI nez PODU

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]