Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezplatný prohlížeč pro Powerpoint 2017

Od: mirazbira odpovědí: 4 změna:

Existuje nějaký bezplatný prohlížeč MS Office dokumentů verze 2017? Potřebuji otevřít dokument otevřený zejména v Powerpointu 2017 na počítači, kde není MS Office licence. U starších verzí existovala bezplatná prohlížečka, tu ale nelze pro tento účel použít. Zkoušel jsme bezplatné náhrady, tam ale zase není 100% kompatibilita (Open Office, LibreOffice). Má to řešení, nemáte zkušenosti?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Libre je téměř 100% kompatibilní akorát se při ukládání dokumentů musí vybírat volba uložit jako a ne jen uložit. Při volbě uložit jako se otevře nabídka ostatních formátů pro uložení včetně všech formátů podporovaných v MS Opice.Jediná vada se kterou jsem se kdy setkal bylo nedodržení odstavců a odrážek ( formátování textu ) a to že *.pps se občas nespustí automaticky nebo se spustí bez zvuku.
mirazbira
hodnocení

Děkuji za tip, bohužel plně kompatibilní to není, zkoušel jsem. Potřebuji otevřít dokument z MS Powerpoint 2017 přesně tak jak byl vytvořen. Tzn. včetně případně vložených multimédií, animací, přechodů a to bohužel Libre přesně nezvládne.

praivo*

Tak nedodržení formátování může být zrovna problém docela velký. LO se sice snaží, ale od plné kompatibility jsou ještě pořád dost daleko.

praivo*
hodnocení

0x

Jestli je ten počítač připojený k internetu, napiš mi na v.prais (zavináč) seznam.cz, dočasně ti půjčím jedno místo v Office 365 Home, pak stačí aktivovat ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]