Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak připojit 3,5HDD

Od: jirda27* odpovědí: 5 změna:

Zdravím všechny,HDD z notbuku jsem stahnul pomocí adapteru (USB 3,0 to sata) do PC na HDD 3,5" Nyní budu potřebovat

připojit k tomu adapteru 3,5"HDD .Jaké redukce nebo kabely budu potřebovat.Adapter připojím do nového notbuku a velký HDD k adapteru.Díky za radu Jirka

Jak připojit 3,5HDD
Jak připojit 3,5HDD #2
Jak připojit 3,5HDD #3

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Používám tento, je to komplet s napájením, jak pro 3,5"tak i 2,5", jak SATA tak IDE...případně další, ale s tím nemám zkušenost

doplněno 07.03.18 10:43:

Pro některé případy, hlavně u PC, které nemají SATA, je možno použít tento převodník, schovaný v PC skříni

jara*

pro "nonek": včera jsem koupil tento ADID-70.K čemu je na něm to malé černé tlačítko a kdy ho mám (nebo můžu) použít?

AJ neumím a nejsem PC expert. Díky.

hodnocení

0x

To co máš na první fotce je adaptér USB - SATA.

Na dalších fotkách máš ale starý disk s rozhraním IDE/ATA. Pro připojení tohoto disku potřebuješ jiný adaptér (USB - IDE/ATA) a ještě externí napájení pro ten 3,5" pevný disk.

Pokud máš stolní PC, tak se podívej na základní desku. Možná že tam budeš mít konektor pro připojení disku IDE/ATA. Pak ti stačí najít nebo koupit plochý propojovací kabel. Napájení disku připojíš na volný napájecí konektor.

jirda27*
hodnocení

Díky,pochopil jsem mrknu na to.Jirka

ladinpraha*
hodnocení

0x

Tlačíttko: "Adaptér zajišťuje nejen 100% spolehlivé přenosy dat ve všech konfiguracích, ale nově přidává i funkci One Touch Backup, která ve spolupráci se zálohovacím software dovoluje spuštění zálohy dat jediným stiskem tlačítka na adaptéru."

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]