Mam tento problem. Beru inet od O2, prichazi do routru comtrented(mohu upresnit), normalne mi vse bezi, wifi bez problemu. Pripojil jsem kabelem do nej router tplink(potrebuju poslat signal za roh) a okamzite mi puvodni router prestal wifi vysilat, ani tplink nedava inet. Vidim ho, data fuc. Co delat.Diky
Návod byste měl najít na stránkách tplinku,v sekci podpora pro daný model. Obecně platí,že druhý router musí být nastaven jako AP a v jeho administraci musí být vypnuto DHCP. Celý postup nastavení si vytahnete z té podpory.
No tak zkontrolovat propojovací kabel. Není žádný důvod, aby jeden router přestal vysílat wifi, když se propojí s jiným. Jedině snad když bude kabel, nebo zásuvka na některé straně vadné.
No to je záhada. Neviděl jsem router, který by přestal vysílat wifi, když k němu něco připojím do zásuvky. Skutečně ta wifi síť zmizí? Na mobilu s androidem používám aplikaci "wifi analyzer", která zobrazuje wifi sítě v okolí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.