Nejste přihlášen/a.
Mam tento problem. Beru inet od O2, prichazi do routru comtrented(mohu upresnit), normalne mi vse bezi, wifi bez problemu. Pripojil jsem kabelem do nej router tplink(potrebuju poslat signal za roh) a okamzite mi puvodni router prestal wifi vysilat, ani tplink nedava inet. Vidim ho, data fuc. Co delat.Diky
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
rv*
0x
No propojil bych tplink kabelem s PC a odpojil ho od comtrented. Pak vyzkouším jestli tp link funguje, jestli je dobrý propojovací kabel.
rv*
No tak zkontrolovat propojovací kabel. Není žádný důvod, aby jeden router přestal vysílat wifi, když se propojí s jiným. Jedině snad když bude kabel, nebo zásuvka na některé straně vadné.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]