Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem. Potřebuji vyměnit CMOS baterii u NB Acer Extensa 5430, ale zatím jsem nezjistil, kde ji hledat. A navíc bych potřeboval vědět, jak se k ní co nejjednodušeji dostat. Jsem sice schopný NB rozebrat do šroubku, ale o vrácení do původního stavu si nedělám iluze. Mám tu rozebraný NB Acer Extensa 5630, který se liší pouze tím, že je na Intelu, ale kupodivu baterii nemají na stejném místě. Psal jsem na podporu Acer, ale bez odezvy. Takže budu vděčný, pokud někdo bude mít radu, která povede k řešení.
Miki - u 5630 tam je, ale u 5430 ji tam nevidím. Pro klid svědomí se tam ještě zítra podívám, ale myslím, že jsem koukal dost pečlivě.
Podle fotek z netu je v přední části notebooku, vlevo vedle expresscard slotu zespodu desky (předpokládám že na fotce je deska "vzůru nohama". Znamená to tedy, že asi bude opravdu potřeba notebook úplně rozebrat a vytáhnout desku ven.
Ale co se dívám na fotky, tak by ho měla mít na stejném místě i zmíněná 5630...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.