Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze přehrát video

Od: dzonecek* odpovědí: 11 změna:

Je to zhruba týden, co nemůžu přehrát jakékoliv video na stolním pc s Windows 10 (stream, facebook, čt24). Obraz se hned rozpadne na geometrické tvary nebo je černý. Stažené filmy přehrát lze. Může mi prosím někdoo poradit, v čem může být problém.

Děkuji moc za radu.

dzonecek

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jaký máte prohlížeč? Zkusil jste i na jiném? Tipnul bych si na nějaký adobe flash player... stará verze.

doplněno 04.03.18 14:39:

a nebo taky nějaké svinstvo - používáte čističe? ccleaner, adwcleaner...

doplněno 04.03.18 16:38:

Tak znovu - JAKÝ PROHLÍŽEČ MÁTE?

dzonecek*
hodnocení

Adobe flash player nemám vůbec nainstalovaný. K čištění používám ccleaner, co jiného? Ještě před týdnem přehrávání bylo v pořádku. Děkuji za reakci!

doplněno 04.03.18 21:14:

používám seznam a google chrome

Zkuste jiný prohlížeč. Třeba OPERA. Pokud pojede, můžete reinstalovat prohlížeč google chrome. Nejprve ale zkuste pročistit programem ADWCleaner - restartuje PC a vyčistí základní sajrajt.

dzonecek*
hodnocení

čistič adw cleaner nepomohl. Nemyslím si, že by prohlížeš Opera pomohl. Seznam a Chrome používám hodně dlouho.Jak otevřu fcb, tak všechna videa (titulní obrázek) se hned rozpadnou.

Tak jestli nechcete vyzkoušet prohlížeč Opera - je postaven na stejné formě jako google (vlastně převzal jejich základ, jen je jednodušší a v sobě má pár automatických superfunkcí proti vyskakujícím oknům a nevyžádané reklamě), odinstalujte komplet chrome - pročistěte tím cleanerem a instalujte google chrome znovu.

tomas11*
hodnocení

0x

Přeci jen bych zkusil adobe flash player , odinstalovat jej můžete hned po vyzkoušení , je to otázka chvilky.

dzonecek*
hodnocení

Oddinstaloval jsem google chrome a pak zpětně nainstaloval. Snažil jsem se 3x nainstalovat Adobe flash player pro Windows 10 ale nepodařilo se. Díval jsem se do nastavení google chrome a flash player je tam zapnutý (? i když ho nemám nainstalovaný). Když jsem použil prohlížeč Mocrosoft Edge, tak videa lze pouštět. Vypadá to opravdu na problém nebo nastavení u chromu. Nevím proč se nedaří nainstalovat Flash player. Přes jaký web ho stáhnout?

Děkuji moc za dosavadní pomoc.

google chrome má v sobě onen doplněk - nemusí se instalovat, ten se instaluje jen pro prohlížeče jiné, např. firefox. Pokud máte určen problém - tj. chyba v google chrom, doporučil bych :

1) odinstalovat chrom

2) ccleaner

3) adwcleaner

4) restart

5) aktualizace win10, antivir, projet antivirem

6) aktualizace ovladačů Grafické karty

7) nová instalace google chrom (nebo raději vyzkoušejte tu operu !)

tomas11*

Zkuste stáhnout třeba zde , možná napřed včetně té odinstalace , a pak verzi pro sebe (win10) atd.

Nelze přehrát video
Nelze přehrát video #2
tomas11*

dzonecek*
hodnocení

Když jsem chtěl opět nainstalovat Adobe flash player, tak mi to tentokráte hlásilo, že ho mám nainstalovaný. Nechce se mi provádět nějaký větší zásah do programů a prohlížečů. Mám vlastně nainstalovanou i mozilu a s tou ty videa fungují v pořádku. Při mé smůle bych možná ohrozil celou funkčnost pc. Chrome však mohu používat, pokud videa nepotřebuji. Momentálně potřebuji funkční počítač a do doporučených operací se mohu pustit někdy později.

Děkuji Vám za pomoc a rady!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]