Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se ukazuje

Od: galapetr® odpovědí: 17 změna:

Ahoj nevím proč, po každém kliknutí se mi zobrazí tato tabulka - jak to mám zrušit?

Proč se ukazuje

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zřejmě se ti v prohlížeči zasekla nějaká flashová hra, restartuj PC a mělo by to být v pořádku.

hodnocení

Hra je bigfarm online...není instalovaná do PC...PC jsem dal do továrního nastavení a tabulka vyskakuje stále

Podívej se do nainstalovaných doplňků v prohlížeči nebo ho zkus přeinstalovat/vyčistit.

hodnocení

Po přeinstalaci windows mám třeba google chrome nové nainstalovaný a je to tam furt

111®
hodnocení

0x

protože jsi si nainstaloval nějakou kravinu, použij bod obnovy před aktualizací

hodnocení

Nic jsem neinstaloval je to zničehonic

111®

no tak bod obnovy před datem co se ti to ukázalo prvně..

hodnocení

Tak jsem dal obnovu do továrního nastavení a ta tabulka se ukazuje furt. Ach jo

cube456789*
hodnocení

0x

Zkuste připojit k počítači jinou myš.

hodnocení

nic nepomáhá skáče to tam furt - někdy přestane třeba na dvě hodiny a pak zase začne

neo®
hodnocení

0x

Zdravím z toho výřezu se to nepozná...v které části plochy se objeví?

hodnocení

Tabulka vyskočí vždy tam kde zrovna kliknu...Ve hře vyskakuje ta tabulka nahoře, jinak běžně vyskakuje furt tato tabulka

Proč se ukazuje #2

hodnocení

Pomoooooc problém pořád nevyřešený :(

hodnocení

0x

Přehozený tlačítka? Co to udělá, když kliknete na pravé tl.?

Aktualizace systému, ovladačů atd - u NTB mi něco podobného udělala aktualizace touchpadu

doplněno 09.03.18 21:57:

je to NTB?

doplněno 09.03.18 22:00:

Tak osobně bych to udělal takto:

Ccleaner

Adwcleaner

Antivir

Restart

Odinstalace ovladače myši-touchpadu

Restart

Pokud se samonenainstaluje, dohledat z webu výrobce desky / NTB ovladače

hodnocení

pravé tlačítko ukáže to samé...

PC jsem dal do továrního nastavení, aktualizace proběhla několikrát - nic nepomáhá

hodnocení

A nechtělo by se vám kouknout na to přes team viewer?

Pardon, ale jednak nejsem profi opravář (a nerad bych řešil nějakou "reklamaci") a druhak jsem teď opravdu vytížen... To je tak, když v práci přijmou managera, aby optimalizoval postupy podniku... samozřejmě první kroky říkají, že je moc zaměstnanců a propuštěním 10ti lidí ušetří nejvíc... Ideální pro chřipkovou epidemii.

Zkuste někoho v okolí, kdo se rád hrabe v PC... nebo servis. Základní pokusy jste zkusil, nepomohly.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]