Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se nouzový režim neustále resetovává?

Od: petrpandy odpovědí: 6 změna:

Ahoj všichni,

Nedávno jsem přeinstalovával Windows. Windows mi normálně funguje, ale přestal fungovat nouzový režim (i jeho obdoby). Při najetí do nouzového režimu se klasicky objeví přihlašovací okno, ale než se stihnu přihlásit, nadejde restart. Zkoušel jsem i nějaká live CD, avšak bootování skončí neúspěchem, prostě se to nedobootuje ani po hodině.

Děkuji za radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Tak pokud ti nejdou ani LiveCD, tak to asi nebude systémem. Ukazuje to nějakou chybu?

doplněno 26.11.12 20:18:

Jaká Live CD jsi zkoušel?

petrpandy
hodnocení

Ne, vůbec nic to nehlásí, prostě se to čistě resetne. Zkoušel jsem to se zákazem automatického restartování při selhání, ani to nepomohlo. Je mě divné, proč se to časově resetovává vždy cca po 10 vteřinách po najetí okna s přihlášením.

juldab*

zkus nouzový režim s ms dosem a potom s rozlišením 640x480 jo a dej zapnout logování a log si přečti kdyžtak na jiným popčítači

doplněno 27.11.12 16:32:

To vypadá na nějakej vadnej hardware. Vytahni všechny desky který nutně neptřebuješ vyndej a zandej videokaru z HDD nech zapojenej jenom jeden pokud máš live CD tak ani ten ne. Vyresetuj bios. v Biosu pozakazuj vše co jde usb seriovy a paralelni port zvukovku atd. a nastartuj. Pokud to pujde pomalu přidávej jednotlivý zařízení

petrpandy
hodnocení

do nouzáku s MS-DOS se také nedostanu, po chvíli se to opět resetne, jak říkám, cokoliv s nouzákem se resetovává.

petrpandy
hodnocení

Pardon, jsem se zapomněl zmínit, že se jedná o můj notebook. Přes tu tunu plastu, z čeho je tvořenej se dostanu maximálně k baterii a HDD, k ostatním komponentám se nedostanu (maximálně rozřezat :-D )

praivo*

Tak zkus vyndat HDD a nabootovat z LiveCD.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]