Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Powerpoint - vložení audia do prezentace

Od: stringo® odpovědí: 5 změna:

Zdravím, potřeboval bych poradit, jak vložit audio stopu (.mp3) do prezentace tak, aby začala po spuštění prezentace a zkončila na konci prezentace. Vložit audio umím, jenže se mi zařadí před všechny grafické přechody a po spuštění začne hrát hudba a všechno čeká až dohraje audio. Mám automatizované krokování grafických elementů a přechody mezi stránkami. Ať dělám co dělám, nemůžu najít způsob, jak audio nastavit tak, aby běželo na pozadí úplně mimo nastavenou grafiku. Díky za pomoc, už to zkouším druhý den a nedaří se mi s tím hnout. Celou prezentaci mám hotovou a ztroskotal jsem na konci s audiem, které jsem si myslel, že jen vložím a nastavím spustit po začátku prezentace...a ono nic...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj,hudba musí být ve formátu WAW

hodnocení

Aha... A jenom se zeptám, když to převedu do .waw, tak to jen vložím a bude to třeba nějak nastavit, nebo se to automaticky "hodí" na pozadí a není třeba se s tím dál nastavovat?

hodnocení

Takže je to stejné jako v případě .mp3

Prezentace je hotová, mám nastavené od první stránky animace s použitím časování (u všeho vždycky čekám až první animace proběhne, spustí se následující animace atd...

kliknu na první stránku prezentace - záložka VLOŽIT - tlačítko ZVUK - vložit ze souboru. Vyberu zvuk (před tím .mp3 nyní .wav) a on se vloží na první stránku. Bohužel se to chová tak, že se buď spustí hned po zapnutí prezentace a grafika stojí a čeká na konec zvuku, nebo se spustí grafika a po celé grafice na první stránce se spustí zvuk a grafika na dalších stránkách čeká až dohraje zvuk...

Já potřebuji spustit prezentaci, ta aby běžela a zároveň po celou dobu prezentace hrál vložený zvuk...

milo*
hodnocení

0x

POZNÁMKA: Animácia, film alebo zvuk sa prehrávajú v poradí, v akom sú zobrazené na snímke. Ak je napríklad prechod z jednej snímky na snímku obsahujúcu zvuk alebo film animovaný a s efektom rozplynutia, alebo ak je vlastný efekt animácie pridaný do filmu alebo zvuku na snímke a efekt je nastavený na zobrazenie pred prehratím zvuku alebo filmu na snímke.

Ak sa animácia nezobrazí na snímke predtým, ako vložíte film alebo zvuk, potom sa film alebo zvuk prehrajú ako prvé, a to aj v prípade, keď neskôr na snímke použijete novú animáciu.

Ak chcete prehrať film alebo zvukový záznam, počas prezentácie snímky kliknite na možnosť Automaticky. Ak sú na snímke aj iné efekty médií, ako napríklad animácia, zvuk alebo filmy sa prehrajú po tomto efekte.

Kliknutím na tlačidlo Pri kliknutí sa zvuk alebo film prehrá. Toto nastavenie sa označuje ako spúšťač, pretože je potrebné kliknúť na konkrétne tlačidlo (v protiklade ku kliknutiu na snímku), aby bolo možné prehrať film alebo zvuk.

Rovnako je možné prehrávať zvuky a filmy cez viac snímok alebo ich je možné opakovane prehrávať. Filmy je možné prehrávať na celej obrazovke.

Ďalšie informácie/...

hodnocení

Tak nakonec se podařilo. Na první straně jsem znovu vložil zvuk ze souboru a aniž bych po vložení cokoli označoval, tak jsem hned překlikl na záložku PŘEHRÁVÁNÍ a nastavil "přehrát během několika snímků" a zaškrtnul "skrýt během prezentace" a teď vše funguje. Po spuštění prezentace začne hrát zvuk na pozadí a všechny listy se odprezentují. *ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]