Nejste přihlášen/a.
dobrý den
budu si kupovat ntb do 7tis. shanim s HDD, s OS, nový nebo předváděci, DVD mechanika výhodou
bude to na domací práci (office, internet, video, ..) Samozdřejmě za tu cenu shaním co možná nejlepší na trhu.
Našel jsem tyto:
poradili by jste mi jestli jsou dobré? jestli by jste je brali, nebo naopak ne a proč? Který je vykonnostně lepší?
nebo by jste mi prosím poradili ještě něco jiného, lepšího?
děkuji Vám
co ti vadí na SSD disku? myslím že by jsi neprohloupil...nehřeje to , najede systém za 20s...mám ho v posteli furt a je studenej jak psí čumák..nakonec se tam porozhlédni, já ho koupil jako repasovanej, mívají za nižší ceny..
Nemyslím si že by normální HDD nějak hřál. A mít v ntb jen 120 gb je celkem směšné a v praxi nepoužitelné
nehřeje to.= nehřeje NB ne disk, proč by hřál polovodičovej SSD kde je systém a programy? to vám nějak nedocvaklo? P.S: používám externí HDD.
Přidal bych cca 400 a šel do tohoto: superlevnapc.cz/...
Je to úplně jiná třída než nový za 7 tis.
je to profi stejně jako ten můj co jsem doporučil, kovový takže žádný plast, odolný, repasovaný byl již v provozu takže je zahořený...má účinné chlazení do kovu obalu takže vpodstatě nehřeje, větrák nefuní jak u poddimenzované mrchy..atd. atd.
nakonec jsem se fakt začal koukat na repasy, ale pořád ve stejné cenové relaci
pocitarna.cz/...
pocitarna.cz/...
pocitarna.cz/...
pocitarna.cz/...
z toho b jste mi mohli pomoct, který je dle Vás dobrý?
děkuji
tu T530 jsme kupovali vnukovi, jásal jakou to má grafiku... až nakouoíte , dejte vědět jak jste spokojen...
no já to moc nestudoval ale vnuk byl nadšený, že mu tam pojede nějaká hra, dostal ten NB aby měl něco do učňáku, takže odolný hlavně. přišel s SSD na nějakejch 10tis.
Já osobně bych šel do tohoto. Je jen o tisícovku dražší, než ten váš výběr, ale za tu tisícovku navíc, má 4jádrový i7 procesor, 3G modem, 1G grafiku, a webkameru.
Naopak jako riziko repasovaných NB vidím stav baterie, která nová stojí cca 2000kč.
Jak jsem radil výše, tak jsem taky pořídil. Tazateli dík za tip. Já koupil ten dražší. Kvůli výbavě.
plusy: perfektní stav, není otlučený ani odřený. Klavesnice podsvícená, všechno funguje, včetně předinstalovaných W10(funguje v rámci možností W10). TouchPad funguje naprosto spolehlivě. Matný monitor.
Mínusy: Klavesnice má místy přelepky, takže nejsou podsvícené české znaky. Tedy celá pravá polovina je jen natištěná, to je asi moje největší výhrada. Nesedí některé znaky. Zatím jsem neměl čas někde u DELL zastupce zjišťovat, jestli se ty krytky nedají koupit nové-české. No a baterie, ta asi polovinu kapacity nemá. Nicméně, měsíc dva to vydržím, a pak koupím novou.
Případné dotazy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.