Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který ntb do 7tis?

Od: rotorod® odpovědí: 20 změna:

dobrý den

budu si kupovat ntb do 7tis. shanim s HDD, s OS, nový nebo předváděci, DVD mechanika výhodou

bude to na domací práci (office, internet, video, ..) Samozdřejmě za tu cenu shaním co možná nejlepší na trhu.

Našel jsem tyto:

pocitarna.cz/...

pocitarna.cz/...

poradili by jste mi jestli jsou dobré? jestli by jste je brali, nebo naopak ne a proč? Který je vykonnostně lepší?

nebo by jste mi prosím poradili ještě něco jiného, lepšího?

děkuji Vám

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

já mám T420 a absolutní spokojenost notex.cz/...

hodnocení

díky, ale cena je mimo rozpočet, a taky disk je jiný

111®

co ti vadí na SSD disku? myslím že by jsi neprohloupil...nehřeje to , najede systém za 20s...mám ho v posteli furt a je studenej jak psí čumák..nakonec se tam porozhlédni, já ho koupil jako repasovanej, mívají za nižší ceny..

trevor*

Nemyslím si že by normální HDD nějak hřál. A mít v ntb jen 120 gb je celkem směšné a v praxi nepoužitelné

re4zon
Celkem smesne a nepouzitelne z jakeho duvodu?
111®

nehřeje to.= nehřeje NB ne disk, proč by hřál polovodičovej SSD kde je systém a programy? to vám nějak nedocvaklo? P.S: používám externí HDD.

hodnocení

0x

Přidal bych cca 400 a šel do tohoto: superlevnapc.cz/...

Je to úplně jiná třída než nový za 7 tis.

hodnocení

v čem je tak zásadně jiný?

111®

je to profi stejně jako ten můj co jsem doporučil, kovový takže žádný plast, odolný, repasovaný byl již v provozu takže je zahořený...má účinné chlazení do kovu obalu takže vpodstatě nehřeje, větrák nefuní jak u poddimenzované mrchy..atd. atd.

hodnocení

jo, jenže není HDD, což já sháním

Jak není HDD? Ten tam je, ale je to SSD, takže se nic netočí a je to jednak rychlejší a za druhé hlavně pro NB vhodnější (nehrozí tolik poškození při přenášení- klasické disky neradi pohyb)

hodnocení

nakonec jsem se fakt začal koukat na repasy, ale pořád ve stejné cenové relaci

pocitarna.cz/...
pocitarna.cz/...
pocitarna.cz/...
pocitarna.cz/...

z toho b jste mi mohli pomoct, který je dle Vás dobrý?

děkuji

111®

tu T530 jsme kupovali vnukovi, jásal jakou to má grafiku... až nakouoíte , dejte vědět jak jste spokojen...

111:

A přitom jde o normální integrovanou grafiku v I5 tuším 3. generace

111®

no já to moc nestudoval ale vnuk byl nadšený, že mu tam pojede nějaká hra, dostal ten NB aby měl něco do učňáku, takže odolný hlavně. přišel s SSD na nějakejch 10tis.

hodnocení

nakonec jsem přidal korunky, vzal i ssd, tento

pocitarna.cz/...

děkuji za rady

nikdo*

Já osobně bych šel do tohoto. Je jen o tisícovku dražší, než ten váš výběr, ale za tu tisícovku navíc, má 4jádrový i7 procesor, 3G modem, 1G grafiku, a webkameru.

Naopak jako riziko repasovaných NB vidím stav baterie, která nová stojí cca 2000kč.

111®
hodnocení

0x

no a spokojenost je jaká? nebo první doje?

nikdo*

Jak jsem radil výše, tak jsem taky pořídil. Tazateli dík za tip. Já koupil ten dražší. Kvůli výbavě.

plusy: perfektní stav, není otlučený ani odřený. Klavesnice podsvícená, všechno funguje, včetně předinstalovaných W10(funguje v rámci možností W10). TouchPad funguje naprosto spolehlivě. Matný monitor.

Mínusy: Klavesnice má místy přelepky, takže nejsou podsvícené české znaky. Tedy celá pravá polovina je jen natištěná, to je asi moje největší výhrada. Nesedí některé znaky. Zatím jsem neměl čas někde u DELL zastupce zjišťovat, jestli se ty krytky nedají koupit nové-české. No a baterie, ta asi polovinu kapacity nemá. Nicméně, měsíc dva to vydržím, a pak koupím novou.

Případné dotazy

hodnocení

ja byl postaven do daného rozpočtu

první dojem- pěkný vzhled, vizuálně se mi líbí, a po stařičkém aceru travelmate XP to je fakt skok, mě to stačí a vyhovuje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]