Nejste přihlášen/a.
Dobrý den může my někdo poradit jakou kvalitní chladicí podložku koupit pod netobook.Děkuji miras
Notebook je třeba pravidelně čistit od prachu. Pokud je starší, než 1 rok, je docela velká pravděpodobnost zanešní chladicích cest a bude třeba je vyčistit.
Jinak mezi notebooky jsou velké rozdíly v teplotách, ale sebelepší chladicí podložka neřeší podstatu toho přehřívání. Nejhorší pro ntb je jeho provoz v posteli nebo na dece, jak už napsal Ládín.
já mám třeba ThinkPad T420, provozuji ho na kapně v posteli a netopí, takže je to asi o tom co máš za stroj. Také jsem měl Fijitsu co topil jak kamna a 3x odela základní deska. A tam by nepomohlo chlazení žádné, nakonec mi ho vyměnili za jiný stroj a sdělili, že ten topící krám se jim moc nepovedl a že ho nechali dělat u Číňana...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.