Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na flešce zůstávají vymazané soubory

Od: dalexa® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, už několikrát jsem vymazala z flash disku soubory, mají nulovou velikost, ale stále je tam vidím. Jak se jich zbavit? Flešku jsem po vymazání vyndala z pc a dala do televize a ty soubory tam stále jsou i když samozřejmě nejdou spustit.

Děkuji za odpověď D

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jestli jsi vymazala vše a nemáš tam nic kromě těch nespustitelných souborů, nejlepší je flešku zformátovat. Nejjednodušší a spolehlivé.

hodnocení

1x

Dobrý den. Přikláním se k názoru, který napsal satam. Flasku zfotmátujte. Klikněte na ni pravým myšítkem a zvolte naformátovat.

hodnocení

0x

Já mažu soubory tímto programem- slunecnice.cz/...

111®
hodnocení

0x

maže te je kde v PC nebo v telce? Jsou vidět i v PC nebo jen v telce?

hodnocení

Pro Satam a Gamapolis - děkuji moc za odpověď i radu jak se provádí očista flasku. Vykonáno a je čistý. Jak jednoduché. Ještě jednou díky za radu !

hodnocení

pro 111- mazala jsem je v pc, v telce to nejde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]