Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Moje problémy se stále množí. Prosím, poradíte někdo? Na poštu používáme Microsoft Outloock. Manžel mi omylem, vymazal všechnu moji Doručenou poštu. Domníval se, že je to jeho Doručená pošta. Odstraněná pošta je prázdná. Dá se někde v notebooku najít odstraněná pošta? Jak? Děkuji za radu. Viky
Děkuji všem za rady. Viky
Děkuji všem, odborník našel 3 důležité vymazané adresy a vrátil. Viky
Dobrý den, obávám se, že je to konečná, protože ten soubor, kde byla pošta je nyní zásahem manžela přepsán (změnil se jeho obsah, resp. vymazal a uložil). Někdy jdou změny vrátit zpět použitím Obnovení systému, ale jestli by to pomohlo v tomto případě pochybuji. Ovšem, pokud zůstala doručená pošta ve schránce (např. na Seznamu / Archív), tak si ji můžete stáhnout do PC znovu. Podívejte se do své schránky a případně tam poštu přesuňte do Doručené a stáhněte znovu do Outlooku. Ještě se podívejte i do všech složek Odstraněná pošta (je-li tam v Otlooku tato složka vícekrát. resp. pro více účtů). Zdravím!
viky - tak si tu starší poštu přesuňte na tom serveru do Doručené a stáhněte ji znovu (na Seznamu to jde -
přesouvat ve složkách). Nebo ji přepošlete na e-mail manžela a bude doručena do jeho Doručené v Outlooku.
viky - nemáte zač (dnes jsem Vás moc nepotěšil). Jestli tomu nyní dobře rozumím, tak máte dva PC, resp.
NTB. To by mohla být ta pošta i v tom druhém přístroji (manžel mazal snad jen v jednom). Ovšem, asi jsem Vás špatně pochopil. Toho poskytovatele zkuste a doufejte. Hodně štěstí.
Naše pošta není na Seznam.cz, je od poskytovatele internetu. Na netu jsem se už dívala, tam mám posledních 20 emailů. Já potřebují starší poštu, kterou tam mám uloženou.
Bene - To je ten problém. Na mém notebooku mám nejen svojí poštu, ale i manželovu, když cestujeme, bereme sebou jen jeden notebook. Z netu jsem 20 emailů, už poslala zpět na svojí adresu. Ale v pondělí vyzkouším poskytovatele, zda by on nenašel vymazanou poštu. Tam jsou odborníci, tak uvidíme. Děkuji Viky
Je pravda, že jsem v poště, nic za 13 let u sebe nezálohovala. Můj notebook používáme na všechnu naši korespondenci. Manžel má notebook jen pro sebe. Hodně cestujeme, bereme sebou jen můj notebook, proto máme oba v Outlooku, adresy dvě, aby manžel mohl kontrolovat svojí poštu. Každý máme svůj účet.
Tak když máte na počítači každý svůj účet, proč si manžel ve svém účtu neudělá svýho poštovního klienta? Pak by si mohl ze svýho účtu kontrolovat svoji poštu.
Který Outlook máte? Pro 2010 tady; Obnovení položky, která už není ve složce Odstraněná pošta...asi uprostřed stránky...zkuste podle popisu, snad se podaří...opisovat to je zbytečné...podobné jsem řešil u jen Thunderbirdu...ale je to už dávno...
Dobrý večer. Jak jsem psala jsem laik a mám obavu něco instalovat a podobně, protože vymažu něco důležitého a můj počítač bude muset jít k lékaři, jak říkám "Ajťákům". Ten mi vždy v dobrém poradí, ať dám nažrat opici a na nic nesahám. /promiňte/ Na Váš návod jsem se dívala, vypadá to velmi dobře, zítra ho beru sebou. Věřím, že to dobře dopadne. Děkuji Viky
Je zvláštní, že manžel si většinou ničeho nevšimne. Nyní jsem ho požádala, ať mi udělá CCleaner. Nebylo to poprvé. Ale byl aktivní a špatně to dopadlo. Vymazal úplně vše na mojí poště. Svojí si tam nechal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.