Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Avast Fre Antivirus a Avast Cleanup Premium

Od: viky® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Potřebuji poradit. Používám na PC Avast Fre Antivirus. Nyní jsem na PC zakoupila Avast Cleanup Premium, dle návodu nainstalovala. Nyní mám ale na PC, jeden i druhý Avast. Mám ten Avast Fre Antivirus vymazat? Mohou tam být oba? Děkuji za radu. Viky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, zda zcela smazat ten starší si netroufám rozhodnout (já bych to udělal), ale používejte jenom ten novější, resp. aby neběžely oba zároveň. Takže, zcela vypnutý vadit nebude, ale zapnuté dva antiviry zároveň by mohly PC zpomalovat. Zdravím!

111®
hodnocení

3x

nemazat ale odinstalovat...Přidat ubrat programy

iii
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @admin z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od administrátora 24. 02. 2018 14:33:56
! Pravidlo Z1: je zakázáno psát nesmyslné odpovědi a otázky nebo úmyslně poskytovat špatnou radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]