Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak kompletně obnovit Firefox?

Od: gurimax* odpovědí: 5 změna:

Jakým způsobem se dá obnovit Firefox do stavu jako bych ho poprvé nainstaloval?

Protože když dám "Technické informace" -> "Obnovit firefox..." tak mi tam pak zůstanou všechny záložky a když se chci na nějaké stránce přihlásit, tak mi to hned nabízí můj login. Jediné co nezůstane stejné je že se mi odstraní doplňky.

Díky za odpovědi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

achjo
hodnocení

1x

Odinstalovat a nainstalovat.

To většinou nepomůže, neb zůstanou zachovány data uživatele.
Smazal bych celou složku Firefox.
Jen teď z hlavy nepovím kde ji přesně hledat. Ovšem rozhodně patří do skrytých složek, takže je nejdříve nutno povolit zobrazení skrytých složek.
A potom hledat někde ve složce uživatele.

barbakan*
hodnocení

1x

V historii firefoxu vymaž vše, kromě uložených hesel a pokud to nepomůže, jak píše achjo, kompletně odinstalovat nějakým programem, třeba CCleaner. Ale kompletně, pokud tam zůstanou nějaké skryté soubory, může se vše opakovat.

tomas11*
hodnocení

1x

V ccleaner - aplikace-a zaškrtněte co vše chcete odstranit

Jak kompletně obnovit Firefox?

fery*
hodnocení

1x

Nápověda - technické informace - obnovit Firefox

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]