Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sledování streamu na tabletu nefunguje

Od: kubinec® odpovědí: 6 změna:

prosím vás, co potřebuji vše nainstalovat do tabletu abych se mohl dívat na sport. přenosy( konkretně teď v pátek na hokej )

mám androida 4.3

v tabletu mám VLC Player

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

1x

tak trochu slušnější rychlost připojení na net a pak třeba

sportcategory.com/...

nebo

batmanstream.net/...

a pod.sleduji v PC neb noťasu neb v telefonu - s tabletem zkušenost nemám.

hztr
hodnocení

0x

Dobrý den,

asi se chcete koukat zadarmo co? Jeslti ano , tak nepomohu.

hodnocení

0x

Tak třeba aplikaci ČT Sport, pokud je to sportovní přenos vysílaný na tomto kanálu. Možná by to šlo i přímo v prohlížeči, olympiádu jsem sledoval na stránkách ČT přímo v prohlížeči Chrome.

hodnocení

no tak tady to prave nešlo, hlasilo mi to že nemám nějaký Adobe nebo co v Chromu

máte aktuální verzi prohlížeče? Dnes se již Adobe Flash Player pár let nepoužívá. Přenosy jedou přes HTML4, na které potřebujete právě aktuální prohlížeč. U mě na mobilu v Chromu to funguje bez problémů.

hodnocení

no to nevím, já si kvuli tomu stahnul jak Operu tak Firefox

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]