Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bazos.cz nereaguje

Od: dav123* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, několikrát jsem psal podporu na bazos.cz. Bohužel se mi nikdo neozval a neřešil bezduovdny zablokováni mého čísla. Mate někdo stejný problem či to někdo řešil? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

danuska*
hodnocení

1x

řešila jsem,jsou to mstiví diletanti,tedy ti adminové...když si na vás zasedli,už se neozvou...můžete zaslat doporučený dopis,ale lépe je se na ně vykašlat :)

dav123*
hodnocení

dekuji za rychlou odpoved, je mi zvlastni, ze jsem jim napsal cca 5x emailu vcetne jejich odnoze na bazos.sk. Absolutne mi nikdo neodepsal, jde mi o to, ze jsem pres bazos.cz prodal hrozne moc veci a hodne veci jsem tam mel inzerovanych... myslite,ze na doporuceny dopis odpoví? :)

jan*
hodnocení

0x

I já přestal Bazoš používat, neboť došlo k zablokování mého účtu bez jakékoliv příčiny a na dotaz nikdo nereagoval. Bazoš je již za zenitem. Doporučení : ignorovat.

dav123*
hodnocení

dekuji za zkusenost... podle statistickych udaju stejne bazos.cz nastevuje nejvice cechu. Tak tedy, kde mohu inzerovat lepe nez tam?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]