Dobrý den, několikrát jsem psal podporu na bazos.cz. Bohužel se mi nikdo neozval a neřešil bezduovdny zablokováni mého čísla. Mate někdo stejný problem či to někdo řešil? Děkuji
řešila jsem,jsou to mstiví diletanti,tedy ti adminové...když si na vás zasedli,už se neozvou...můžete zaslat doporučený dopis,ale lépe je se na ně vykašlat
dav123*
dekuji za rychlou odpoved, je mi zvlastni, ze jsem jim napsal cca 5x emailu vcetne jejich odnoze na bazos.sk. Absolutne mi nikdo neodepsal, jde mi o to, ze jsem pres bazos.cz prodal hrozne moc veci a hodne veci jsem tam mel inzerovanych... myslite,ze na doporuceny dopis odpoví?
I já přestal Bazoš používat, neboť došlo k zablokování mého účtu bez jakékoliv příčiny a na dotaz nikdo nereagoval. Bazoš je již za zenitem. Doporučení : ignorovat.
dav123*
dekuji za zkusenost... podle statistickych udaju stejne bazos.cz nastevuje nejvice cechu. Tak tedy, kde mohu inzerovat lepe nez tam?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.