Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia 500xa

Od: monitor odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, jenom jsem se chtěl zeptat za kolik bych mohl prodat monitor Nokia 500xa. Dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ten je tak starý a na dnešní poměry tak malý, že je to tak ho někomu zkusit darovat a modlit se, aby se neurazil.

Možná že by ti za něj mohl nějaký zájemce dát flašku rumu.

still10k*
hodnocení

0x

Kolik to má palců, 15? To bude mít cenu možná pro sběratele, užitná cena je 0, dejte ho na vsezaodvoz.cz za čokoládu. Pokud je to alespoň 17", tak to možná ještě někdo koupí, dejte ho do inzerce za 250 a modlete se *smich*

V inzercích a letgo se běžně prodávají starší 22" za tisícovku a často i méně.

jdkjsbdiff
hodnocení

To vim ale právě me zajímá ta sběratelska cena
still10k*

V každém případě to bude v řádu stokorun. Ale to by monitor musel být opravdu v perfektním stavu. Konkrétně na vsezaodvoz.cz fungují dva sběratelé pc komponent, zkuste to tam. Jestli z toho chcete ještě něco vytřískat, zkuste směnu za něco, co má každý doma a dá se prodat, třeba za nějakou lepší flašku jak píše kolega Satam, nebo za něco jiného. Já tam nedávno daroval krabici pc komponent a tři funkční tiskárny jen tak za úsměv, vyklízel jsem skříň pro novější krámy *tuc*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]