Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, hledám nějaké jednoduché úložiště pro psané texty, nejlépe v ČEŠTINĚ, ZDARMA a cca do 2GB. Jde mi o uchování textů připravených na knihu. Externímu disku nevěřím, už mi jeden odešel. Nemusím s nikým tyto dala sdílet, jen já sama se k nim dostat, jen možnost stáhnout si je zpátky do wordu na opravu či na doplnění.
Ano, účet u google mám, musím se tam zorientovat, jen mi vadí, že je to v angl. jazyce, není možno tam dostat češtinu?
Funkci jednoduchého úložiště vám poskytně řada webů a služeb. Např. Google Drive, jak píše Jethro, dále třeba OneDrive, DropBox, Mega a další. Základní 2GB zdarma nabízí každá taková služba, maximum nabízí asi Mega a to rovných 50GB. Můžete ale použít třeba i různé české webové filehostingy, vaše požadavky splní namátkou třeba Webshare.cz, který zdarma nabízí privátní neveřejný prostor 5GB, mají vlastní mobilní aplikaci a vstřícnou podporu.
martinnetrval.cz/...
dtest.cz/...
všem děkuji za odkazy, už jsem použila My Drive - Google Drive. Nakonec mi nevadila ani angličtina, všechno už má nahráto, šlo velice rychle.
Nakonec jsem našla jednodušší přístup na GOOGLE disk, kde mám i google uložené všechny moje fotky. To je jen rada pro ostatní. Google alba mám v češtině a vpravo v kostičkovaném čtverci je nabídka aplikací a mezi nimi i google disk. Tam mám uloženy textové soubory a přidávání či práce s diskem je v češtině. Je jednoduchá a náhledy v nich na případný text je suprový.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.