Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde odeslat email

Od: karel1711* odpovědí: 8 změna:

mam dotaz ohledne odesilani emailu. kdyz jsem na nejake strance a chci odeslat email (odpoved na inzerat atd) tak mi sdeli ze k odeslani emailu potrebuju pridruzeny program . co to znamena?

jinak email napisu tak ze skopiruju adresu a pres seznam odpovim.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

3x

To znamená, že provozovatel webu nastavil možnost odpovědi tak, aby se po kliknutí na odkaz otevřel e-mailový klient. (Musela byste mít nainstalován některý program pro elektronickou poštu: Thunderbird, Outlook apod.)

doplněno 19.02.18 19:59:

Thunderbird

karel1711*
hodnocení

poslete mi odkaz kde to stahnu?

jdukolem

Poštovního klienta najdeš na internetu,Google ti pomůže.Ovšem neuvádíš ani jaký OS používáš a s největší pravděpodobností ho svém zařízení máš,jen ho nepoužíváš.

karel1711*
hodnocení

mam win 7 home

111®
hodnocení

2x

no nějakýho e-mail klienta, třeba Thunderbird, prostě program přes nějž běžně odesíláš e-maily

alten*

Klienta pro email jsem přestal používat cca před 20 lety, zdá se, že tazatel jej nepoužíval nikdy...

karel1711*
hodnocení

to je pravda

achjo
hodnocení

0x

Poštovních klientů zdarma je spousta (já osobně používám OperaMil).

Tady je výběr e-mailových klientů:

stahuj.centrum.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]