Nejste přihlášen/a.
ahoj.. jak mohu zrušit stahování aktualizace? mám předelaný WIN 7 na WIN 10 a ted se mi stahuje ´´Aktualizace funkcí na Windows 10, verze 1709´´
ale asi se to nezaktualizuje..a stahuje se to znova a znova...a už mě to nebaví mám hrozně pomalý internet...a chtěl bych to stahovaní bloknout, ale nevím jak..
děkuji za radu P.
Vždyť říkám, že aktualizace ve W10 nejdou vypnout.
Postup pro vypnutí Windows Update najdete tady.
Zrušení probíhající a opakující se aktualizace může být problém. Zkusil bych vypnout natvrdo s tím, že riskuješ minimálně opravnou instalaci, ne-li přeinstalaci systému. Ale raději počkej, třeba někdo přijde s rozumnějším postupem.
Jinak obecně zrušit aktualizace ve W10 nelze, jen je možné vypnout Windows Update, tím se vypnou všechny aktualizace, nejen aktualizece Windows.
tam to práve zadnou moznost nevidím...je tam: ´´Historie stahovaní´´, ´´Změna doby aktivního pouzivani´´, ´´Moznosti restartovaní´´, ´´ upřesnit moznosti´´, ´´ další informace´´.
vsechno jsem nekolikrat rozklikal...ale zadnou moznost blokovaní aktualizace ci neco na ten zpusob mi tam nevycházi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.