Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrušení aktulizace WIN 10

Od: sinatra75d odpovědí: 6 změna:

ahoj.. jak mohu zrušit stahování aktualizace? mám předelaný WIN 7 na WIN 10 a ted se mi stahuje ´´Aktualizace funkcí na Windows 10, verze 1709´´

ale asi se to nezaktualizuje..a stahuje se to znova a znova...a už mě to nebaví :) mám hrozně pomalý internet...a chtěl bych to stahovaní bloknout, ale nevím jak..

děkuji za radu :) P.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Vždyť říkám, že aktualizace ve W10 nejdou vypnout.

Postup pro vypnutí Windows Update najdete tady.

hodnocení

2x

Zrušení probíhající a opakující se aktualizace může být problém. Zkusil bych vypnout natvrdo s tím, že riskuješ minimálně opravnou instalaci, ne-li přeinstalaci systému. Ale raději počkej, třeba někdo přijde s rozumnějším postupem.

Jinak obecně zrušit aktualizace ve W10 nelze, jen je možné vypnout Windows Update, tím se vypnou všechny aktualizace, nejen aktualizece Windows.

remisak*
hodnocení

1x

Ve složce Windows Update, Změnit nastavení,vybrat požadavek.

sinatra75
hodnocení

tam to práve zadnou moznost nevidím...je tam: ´´Historie stahovaní´´, ´´Změna doby aktivního pouzivani´´, ´´Moznosti restartovaní´´, ´´ upřesnit moznosti´´, ´´ další informace´´.

vsechno jsem nekolikrat rozklikal...ale zadnou moznost blokovaní aktualizace ci neco na ten zpusob mi tam nevycházi :(

111®
hodnocení

0x

to nefunguje...vyzkoušeno

zkus ještě tohle: windowscentral.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]