Nejste přihlášen/a.
V mobilu s Androidem mám v sekci NoteBook (=tedy POZNÁMKY) asi 150 ručně psaných poznámek.
Nemohu sehnat JAKÝKOLI SOFTWARE, který by mi umožnil tyto poznámky přenést do Wordu...
Zkoušel jsem:
1) Wondershare,
2) HiSuite,
3) MyPhoneExplorer,
4) ApowerPhoneManager,
5) WondershareMobileTrans,
6) TeamViewer,
7) PushBullet
8) MightyText
9) Samsung Kies
Nikde nic ...
Ani přes USB, ani přes cloud...
Přece mi neříkejte, že je budu z mobilu ručně opisovat do Wordu!
Zlatý program PC-SUITE! (Ten byl ovšem jenom pro Nokii :-| )
Tam šlo z notebooku ovládat TimeManager, SMS, Úkoly, Fotky, Písničky ... vše na jedno zapnutí! ((
Předem děkuji za JAKÝKOLI tip! :-|
Dobrý den, já bych si zkusil poznámky (text) v mobilu zkopírovat, vložit do mailu a odeslat ho na svou adresu. V PC po otevření mailu a zkopírování jeho textu vložit do Wordu. Je to "přes ruku", ale snad by to takto šlo udělat. Zdravím!
Zkuste mi dát adresu na tu aplikaci na Play Store. Pod názvem NoteBook tam na mě skočí asi milion aplikací. Mrknu na to.
Poradím ze zkušenosti, na poznámky používám aplikaci z MyPhoneExplorer, vše se mi automaticky synchronizuje s PC a Thunderbirdem.
No vidíte. Máte v mobilu nějakou aplikaci, která se jmenuje NoteBook (já ji tam třeba nemám), ve které píšete poznámky, které se ukládají někam do mobilu a ještě v neznámém formátu.
Z dotazu a seznamu nesourodého software, který slouží různým účelům, nechápu, s čím máte problém.
1. Víte, kde v mobilu jsou data vytvořena programem NoteBook uložena?
2. Přenesl jste si je do PC?
3. Otevřel jste je v PC v nějakém obyčejném (textovém) editoru?
1. Víte, kde v mobilu jsou data vytvořena programem NoteBook uložena?
Nevím, nejsem systémový inženýr Androidu.
2. Nepřenesl - neboť právě o to se snažím tímto dotazem
3. Tím pádem jsem si je nepřečetl v žádném textovém editoru. To je právě CÍLEM HRY.
Když mi poradíte JAK TOTO VŠE PROVÉST, máte u mně volňáska na koncert naší kapely!
To máte těžké. Na prohlížení obsahu mobilu používám "ES File Explorer". Pak v daném programu uvidíte, že Aplikace mají data obvykle umístěna na "Home", "Vnitřní paměť", a u tohoto programu ve složce ".NoteBook".
Samozřejmě jako u všeho i tady to neplatí vždy a nebo nemusíte mít potřebná oprávnění.
Po potížích s převody do PC a obráceně jsem instaloval MyPhoneExplorer a dávám poznámky jen tam. Lze je i diktovat. Na dotaz: Okopíruješ poznámku + vpravo 3 tečky- Vybrat vše/ Kopírovat. Následně se použije Gmail, jisttě máš nějaký účet a zde si touto cestou pošleš email s vloženým textem do PC. Tam v PC už se s tím dá dělat více.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.