Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mozila prohlížeč

Od: bratrh® odpovědí: 5 změna:

Po vypnutí noteboku mi druhý den nešel zapnout prohlížeč Firefox.Nejde vůbec spustit.Může mi někdo poradit?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

still10k*
hodnocení

2x

Pokuste se spustit Firefox v nouzovém režimu podržením klávesy Shift při jeho spouštění (vyberte jedním kliknutím ikonu Firefoxu, pak zmáčkněte a držte klávesu Shift a pak zmáčkněte klávesu Enter). Pokud se povede, zkuste zakázat doplňky a postupně je povolovat (vždy po povolení jednoho doplňku FF restartujte pro ověření), než najdete ten závadný. Nebo rovnou obnovte Firefox do defaultního (prvotního, továrního) nastavení.

support.mozilla.org/...

hodnocení

1x

Nejde spustit nebo to trvá dlouho? Hodně dlouho! Klidně několik minut! Tohle mi dělá Firefox na domácím NTB snad po každé aktualizaci kdečeho (ale nejen při prvním spuštění). Zatím vždycky naběhl, pak ihned do defaultního nastavení (viz. rada @still10k). Další spuštění v pohodě.

hodnocení

0x

Zkus aplikaci (Firefox) spustit přímo z umístění, ne přes zástupce. Už se mi také stalo, že se zástupce (ne zrovna u Firefoxu) ""rozbil".

Umístění: C-Program Files- Mozila- Firefox- Firefox.exe.

hodnocení

0x

Vpravo nahoře klikněte na nastavení a upravte podle sebe.mamina

doplněno 17.02.18 08:56:

Já se picnu,chtěla jsem odpovědět na otázku "zavináče" a než jsem se přihlásila,tak jsem odpověděla na tuto.:(

A jak prosím, když ho vůbec neotevře*sok*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]