Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Starší doručené maily

Od: eviik* odpovědí: 6 změna:

Ahojky,moc prosím o radu.Mám poštu na Seznamu i Outlooku a hledám loňské doručené zprávy-načetlo se to jen od listopadu 2007 a ty předešlé nejdou.Díky

doplněno 16.02.18 15:48:

Opravuji-jedná se o listopad 2017.Na login se mi nepodařilo přihlásit- napsali mi,že se mi někdo naboural do účtu a mám změnit heslo.To ale v konečné fázi ověřění přestalo reagovat...Pomůže mi někdo,prosím.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Loni bylo 2017 a máte e-maily od 2007, co vlastně sháníte.

eviik*
hodnocení

Je to tam snad napsané - to znamená,že se nenačetly zprávy před listopadem 2017.

still10k*
hodnocení

0x

to eviik® dnes 16:36: Ahoj. Není to tam snad napsané, evidentně máte v dotazu chybu (2007).

Když otevřete schránku na webu v prohlížeči, máte tam ty starší zprávy, které hledáte?

eviik*
hodnocení

Jojo,jsem trdlo,jedná se o doručenou poštu před XI/2017.Napište prosím jak přesně je mám hledat

still10k*

Ano jste trdlo *smich*

Otevřete si v prohlížeči (Firefox, Chrome, IE, atd.) adresu https://login.szn.cz a zadejte své přihlašovací údaje ke schránce. Pokud je zadáte správně, budete přihlášena k webovému rozhraní své schránky. A tam se podívejte, jestli tam máte ty staré emaily, které hledáte.

jabraka*
hodnocení

0x

většina poštovních klientů má omezenou kapacitu a buď je nastavena tak,že oznámí ,že je přeplněna,nebo jde nastavit,že po určité době zprávu odstraní-.Myslím,že po roce je malá šance se ke zprávě dostat.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]