Nejste přihlášen/a.
Máte pro mě nějakou radu jak Dobrý den,
dneska jsem si donesl domů nově sestavený stolní počítač, ale když jsem připojil reproduktory a spustil film, tak není nic slyšet. Můžete mi někdo poradit jak repráky zprovoznit?
kam jste dal jaký konektor - lze vyfotit? Máte ovladače všech zařízení nainstalovány? Restartoval jste PC?
Zkuste se zapojenými repráčky jen restartovat - většina nových PC si stáhne z internetu potřebné ovladače. Pokud nebude nainstalováno, kliknete vlevo dole "START" - začnete psát "správce zařízení" a otevřete okno - vyskočí obrazovka s HW - nesmí tam být žádný otazník ani vykřičník - jinak nemáte něco s ovladači v pořádku... zkuste pak vyfotit a budeme řešit
ovladače jsou všechny ok - jak píše Jenyk níže - máte už předěláno na zelený - OUT? - to znamená výstup zvuku do repro...
Počítač má jsem nerestartoval. Z repráků mám jenom jeden konektor a v PC mám na to 3 vstupy ( line in; line out a MIC ). Konektor mám v line in. Ovladače nevím jestli jsou nainstalovaný, ale prodávající říkal, že je vše připravený.
vidím ovladače "digital"- máte obyč repro... takový problém jsem řešil při instalaci ovladačů na audio v rámci ovladače GK. Odinstaloval jsem ovladač grafiky, nainstaloval znovu JEN GRAFIKU - NE AUDIO, pak nainstaloval ovladače zvuku dle základní desky - nejstarší realtek... tuším zive.cz/...
njn, člověk když nemá PC před sebou a jen tuší, co tazatel mohl udělat, udělal nebo neudělal.. máte pravdu, varianty jsou... třeba repráčky vůbec nefungují...
aco takhle kliknout pravou myší na repráček v liště a vybrat "Zařízení pro přehrávání" jestli je tam nastaveno reproduktory
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.