Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vytvořit web když mám doménu jinde

Od: anonym7 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda na stránkách FORPSI jde vytvořit jednoduchý web? Máme tam zaplacenou svou doménu, ale nevím zda tam jde vytvořit i stránka, když si nás lidé vyhledají, aby se tam ukazovalo např. naše zboží. Nejde mi o žádný E-shop, ale čistě o jednoduchou stránku, kde budeme mít pár obrázků a popř. nějaký kontakt a takovéto věci.

Pokud by to nešlo na FORPSI, zkoušela jsem si stránku vytvořit na WEBNODE, mám to již skoro hotové. Chtěli bychom ale tu svou původní doménu, kterou máme na FORPSI. Zeptám se strašně laicky, (nejsem nějaký počítačový expert), šlo by nějak ty stránky co jsem vytvořila na WEBNODE "přesunout" na tu naši doménu do FORPSI? Popřípadě jak bychom to museli udělat, aby jsme na tu svou doménu mohli mít své stránky nějak?

Předem děkuji za odpovědi, snad jsem to napsala trochu srozumitelně

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

proč by to nemělo jít? ale asi formát stránek budete muset navrhnout znovu nebo jak to oni mají nevím...možná mají šablony. Texty by měly jít překopírovat

hodnocení

0x

Presmerovani jakpsatweb.cz/... je asi zbytecne.
Domenu mas od FORPSI a prostor mas jen na WEBNODE?
V navodu u FORPSI neni rada kde v nastaveni napsat aby neco.nekde.cz bylo presmerovani na www.moje.cz?

hodnocení

0x
Je to trošku dýl co jsem zkoušel Webnode a co si vzpomínám tak podmínkou bezplatnosti bylo, že stránky zůstanou u nich. Export stránek umožňuje až přechod na placenou verzi ale to zase ztrácí efekt, stěhovat stránky na vlastní hosting, když už si zaplatíš u nich.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]