Nejste přihlášen/a.
Mám ho jen tři roky, začal mi šumět, hučet, musela jsem dát směšovač na nulu, šumí to i při 20, jde s tím něco dělat, to bych nemohla sledovat videa, díky.
Dobrý den, pokud nadměrně hučí ventilátor při zátěži grafiky (což přehrávání videa je), tak už bude nutné vyčistit NTB uvnitř od prachu (možná jen jeho větrací otvory). Pokud jde hukot jen z repro, tak to bude jiný problém (ovšem, spíše to bude hučet od větráku). Větrací otvory NTB si profouknete sama, ale jeho vnitřek si zřejmě sama nevyčistíte (nerozeberete NTB, tak ho dáte do servisu). Zdravím!
promiňte, ale nerozumím tomu, když dám zapnout mikrofon, objeví se mi hláška ..our current defauult engine does not support.. nevím, o co jde, zřejmě že není zabudován, nikde nevidím žádné otvory, které bych mohla čistit. A když dám upravit hlasitost, tak se objeví právě speakers (směšovač) a ten při zvýšení přes nulu právě začal šumět.
Mám Lenovo G50-45 a sluchátka nemám. Mikrofon je zřemě zabudovaný, žádný větrák tam nevidím., A když dám pokyn upravit hlasitost, obvjeví se speakers (směšovač) a ten je od 0 do 100%, bohužel nad nulu to zaalo šumět.
aja1946 - otevřete si celý mixer (Ovládání hlasitosti) a stáhněte si tam všechny "šavličky" dolů na 1/2 (50%). Možná je některý zvukový vstup moc hlasitě a celý zvuk je "přehlušený". Klepněte si na ikonu zvuku na hlavním panelu pravým myšítkem a v nabídce by měl být ten mixer (směšovač nebo upravit zvuk).
Pokud nepomůže rada od Bena, zkuste si někde sehnat sluchátka a vyzkoušet. Tato lowendová Lenova mají občas nekvalitní reproduktory. Pokud byste vyzkoušela sluchátka, kde by to hučelo stejně jako z reproduktorů, vyloučili bysme vadu reproduktorů a nasměrovalo by nás to správným směrem.
Nebo zkuste kompletně přeinstalovat ovladače zvukové karty a chipsetu. Tím mimo jiné dosáhnete defaultní konfigurace zvuku, takže jestli někde máte něco špatně nastavené, tak tímto se to "opraví"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.