Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěla jsem se zeptat jak funguje paypal?deně klikám na klikačky a už mužu dát cash out ale o to tu nejde potřebuji peníze poslat na učet pay pal který sem si nyní založila ale chce to po mně číslo bankovního učtu aby byl paypal kompletní což já banku nemam pořebuji paypal nebo payment učet jen abych si měla kam ty peníze poslat ale nějak nevim jak to udělat jak zjistim číslo vého pay pal?děkuji za pomoc poradte prosim budu vdečná =)
Nemělo by být potřeba ověřit účet. Číslo nech prázdné, mělo by to vytvořit trochu omezený "neověřený" účet.
PayPal nemá číslo účtu, používá se emailová adresa zadaná při registraci.
Hotovost nevytáhneš, ale můžeš platit. A ověření nijak nepospíchá, jde to udělat kdykoliv.
aha dekujuuuu mne slo prave oto že dám třeba cash aut a bude to chtít číslo učtu paypalu tak ted už vím jak to je ale ještě mám dotaz necham si to vyplatit na paypal učet zepa se mně to na ten email pak mi to tam příjde ale vy jste psal že učet neni kompletní takže když za ty peníze budu chtít koupit něco na ebay nebo tak bude to fungovat?děkuji
PayPal nemá pro identifikaci účtu číslo, ale jméno mailu, ze kterého jsi jej zakládala... Takže pro identifikaci příjemce peněz použij tento mail.
PayPal může fungovat i bez připojeného bankovního účtu, ale pak z něj nevytáhneš hotovost...
doplněno 25.11.12 18:56:Na zaplacení kdekoli na netu - nejen na eBay to stačí... Pouze, pokud bys chtěla hotovost, musíš připojit bankovní účet...
ale na placení na ebay to stačí že nebo ne?takže kdybych chtěla převest pak peníze na normalní učet musela bych učty propojit?
Dolary nevadí - PayPal při platbě umožňuje konverze - pokud máš PayPal v dolarech a budeš chtít platit Kč, překonvertuje se měna podle PP kurzu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.