Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přístup do administrace routeru

Od: zajda888® odpovědí: 4 změna:

Hezký den,

nakonfiguroval jsem si router jako AP k modemu ale udělal jsem překlep v názvu sítě.

Teď mám sítě dvě a při přechodu z patra do patra si musím na mobilu měnit přístup,z jedné sítě na druhou.

Nechci router znovu resetovat a zkoušet nastavit protože mě to stálo hromadu nervů. Chtěl bych se dostat do jeho administrace a doufat,že název sítě půjde změnit někde uvnitř. Jenže adresa 192.168.1.1 nereaguje a 10.0.0.xxx (konkrétní IP routeru) rovněž ne.Ani www.adresa router.firma.com mě do administrace nehodí.

Dá se dostat dovnitř nějak jinak? Díky za nápad.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

no to se nediv, když ane nevíš co to máš, nebo je to tajné it.cestuji.info/...

hodnocení

Tuhle tabulku znám,můj router tam není. Přístup a heslo admin,admin mám změněno.Adresa 192.168.1.1. nereaguje.

Když zadám konkrétní IP routeru,chce to po mně číslo pro vytáčení a heslo.Heslo napíšu ale co za číslo na vytáčení?

111®

a že by jsi koukl do návodu, nebo sem dal typ toho krámu tě nenapadlo? hele ty víš co já mám doma za krám?

111®

a jsi připojen kabelem?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]