Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

W7 rozdělila se mi obrazovka na 6 částí v not

Od: vesco* odpovědí: 11 změna:

Nějakým záhadným způsobem se mi rozdělila obrazovka na 6/?/ oddílů vw W7 na noteboku MSI,V noteboku byli původně Wisty,pak jsem přeinstaloval na W7,vše bylo v pořádku/i když se mi zdálo že nefungují funkční klávesi/.Ale jednou jsem po delší době /stěhovali jsme se / spustil notebok a obrazovka se rozdělila viz obraz.

Zkoušel jsem vše možné ,ale je na to špatně vidět,tak jsem se snažil zálohovat důležité věci na externí disk.Kdybych nepotřeboval notebok kvůli rozhraní 1349/pro připojení kamery/tak bych jej oželel,tak prosím Vás může mim někdo poradit ,co s tím.Nerad bych přeinstalovával W neboť to je Oem.

W7 rozdělila se mi obrazovka na 6 částí v not

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

1. Vidím to na neopravitelnou závadu grafiky. Vlož sem prosím celý typ notebooku, pak možná řeknu víc.

2. Přeinstalace OEM Windows na původní MB není problém.

vesco*
hodnocení

Jedná se o notebook MSI EX 600 model MS-16362 jedná se mi o to že občas potřebuji stáhnou z kamery Panasonic NV-GS17 video a připojuji je k notasu přes rozhraní 1394,které v novém notasu ASUS nemám.takže bych rád stále používal staré MSI EX 600 na tu práci.Vy jste psal že to jde nějakým způsobem udělat ale nemá to trvanlivost.Mně je sedmdesát let ale třeba bych to taky zvládl.Děkuji za odpověď.Chromý Olomouc

Znamená to notebook kompletně rozebrat, ze základní desky odstranit vše, co je na konektory (vč. HDD, mechaniky, RAMek apod.) a taky všechny plasty. Pak dát do trouby a "péct" cca 5-10 min. na 210-250°C.

Napřed si najděte něco o "pečení hardwaru". Myslím, že po prostudování pár materiálů z Googla se to dá zvládnout. Nejhorší bude ta totální demontáž základní desky a pak zpětná montáž.

111®
hodnocení

0x

nenastavoval jsi pozadí, jak se má vyplnit pozadím obrazovka?

vesco*
hodnocení

To ne,vždyť když klepnu na nějaký soubor tak se normálně otevře,ale zase šestkrát.Kdyby to bylo pozadím tak by to nereagovalo.

roby
hodnocení

0x

Mám MSI 16362 a ten samý problém. Je to vada grafiky. Řešení je rebaal ale to je drahé. Můj ntb byl už určen na součástky tak jsem risknul horkovzduch. Řeším tak že otevřu ntb (pouze větší spodní kryt), demontuji chlazení a oblepím kaptonovou páskou okolí grafického IO a prohřeju jej horkovzduchem. Je to ale pouze na krátkou dobu, dělám to už pošesté a asi jednou za měsíc s vědomím že jednou se to nemusí povést. (Asi to chce nový ntb.)

Lepší, ale i pracnější, je "upečení" MB. I když i to je jen dočasné.

vesco*
hodnocení

Totebok MSI EX600 model NO: MS-16362

roby
hodnocení

0x

moje operace zabere 15 min, nemusím demontovat MB

roby

jo-jo ale já tak natahuji životnost už skoro rok

To je sice pravda, ale nic to nemění na tom, že je v podstatě k ničemu. Což o té mé se dá říci bohužel také a ten NTB je tak jako tak zralý na ND nebo SD*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]