Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobilní telefon

Od: marinkamarie® odpovědí: 8 změna:

Mám starý mob.telefon Nokia 3310,který bych občas potřebovala použít,ale už nevím jak ho otevřít,abych tam mohla vložit simkartu.Poradí někdo? technobuffalo.com/...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

4x

Na zadní straně telefonu ve spodní části, tam ten odlitek jiné barvy stisknout a kryt vysunout.

hodnocení

Vyzkoušela jsem,nejde to,málem jsem si nehty vyvrátila a nic.Mám chuť s ním šlehnout.

still10k*
hodnocení

4x
Zmáčknout ten šedý tentononc a zároveň tlačit nahoru, aby se kryt vysunul.

hodnocení

Díky,tady to mám názorně*palec* a tak se s tím musím poprat.Ten šedý tentonoc mi tam nejde zatlačit*nevi*,tak doufám,že se mi to nakonec podaří.:)

still10k*
Měl jsem tenhle telefon také, jde jen o ten grif. Nebojte se zatlačit, ono to něco snese :)

mate59
hodnocení

1x

Navrchu zmáčknout a kryt posunout směrem dolú.

hodnocení

upload.wikimedia.org/...

Nahoře je tlačítko na vypnutí a zapnutí mobilu.

kohout00*
hodnocení

1x

Doporučuji mobil pustit na zem třeba ze stolu a on se odkrytuje sám, přitom se mu nic nestane. Pár let jsem s ním žil a vždycky to fungovalo :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]