Nejste přihlášen/a.
Ahoj,tak jsem dal do starśího notebooku jiný harddisk 640gb,a po instalaci win7 se po 20 minutách objevila modrá obrazovka,nápis fatal error,poćítalo to od 0 o 100,pak se notebook vypnul,a tam,kde harddisk,to místo je vaŕící,hrozné horké.Tak jsem pak zkusil dát dalśí 2 hdd z jiných notebooků,ale poŕád stejný.Pŕedtím jsem tam mél ssd disk,a ten pracoval v pohodé.Jak to mám opravit?
SSD nechte v NTB a pokud máte možnost a chuť si dát jiný HDD do NTB, dejte ho místo DVD jednotky
A noťas bych používal jen na pevné rovné ploše a ne v posteli na peřině, na dece, na polštáři apod. To vše velice účinně omezuje větrání a přispívá k rychlému přehřívání a následné BSOD.
Také by vůbec neškodilo pomocí příslušnégho programu (HWmonitor, Aida, Speedfan apod.) změřit tu "obrovskou" teplotu HDD konkrétně.
Asi si z nás děláš srandu. Dobře si přečti svůj vlastní nadpis a pak celou otázku a rozhodni se, co vlastně chceš.
Teplota HDD je zatraceně podstatná a neměla by přelézt 40°C. A chceš něco poradit, ale na naše rady vůbec nereaguješ. Když konečně zareaguješ, tak způsobem, který je zase k ničemu. Promiň, ale "chyba je v notebooku, tak jak to opravit?", to si z nás znovu děláš srandu, když nenapíšeš vůbec nic, čeho bychom se mohli chytit. Chceš ty vlastně vůbec poradit
Pŕedtím jsem tam mél ssd disk,a ten pracoval v pohodé Osazen originál výrobcem notebooku? Pak při výměně za HDD může být velmi špatně chlazen, výrobce nepočítal s výměnou...jen nápad...nevím, jaké máte, rádci, zkušenosti s takovou záměnou...já to prozatím řešil vždy obráceně...původní HDD za SSD disk...a nebyl problém...
vanasi 18:47 Vzdyt predtim to fungovalo normalne,vsechno zacalo az po instalaci ssd disku ..po instalaci ssd disku? ...ne hdd?... a teď tomu už vůbec nerozumím...trochu rozveďte?
Tazatel se nám "nějak" ztratil...nebo ještě pořád laborujete a měníte a měníte a tedy výsledek veškerý žádný?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.