Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznamy soubor

Od: franta41* odpovědí: 1 změna:

prosím nezna někdo soubor ktery se mi při spouštění pc ukazuje aisync vydavatel neznamy mam pocit že mi spomalil pc a chtěl bych ho odstranit jenže nemohu jej najít prosim pomohl by mi někdo děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Windows jsou v základu nastavené tak aby skrývaly systémové složky ve kterých by se laik neměl hrabat. Jestli je složka procesu který hledáš maskovaná jako součást Windows , tak to je důvod proč ti ji vyhledávání nenajde. Teď máš v podstatě tři cesty jak dál ... 1.) v možnostech nastavení najít možnosti složky a zatrhnout " zobrazovat i skryté a systémové soubory"
2.) Vyhledat si složku " po spuštění " kde se dají dohledat procesy, které Windows spouští automaticky po každém startu a tam proces zablokovat. 3.) Současným stisknutím ctrl+alt+del vyvolat správu procesů. To ti ukáže všechny procesy které aktuálně běží a pokud tam ten tvůj " zpomalovač " bude , můžeš kliknutím na něj zjistit který program ho spouští a zároveň ho jedním kliknutím deaktivovat. Bohužel taková deaktivace bude platit jen do příštího restartu počítače. Můžeš si tak ověřit že vypnutí procesu nezpůsobí žádné škody a pak ho jedním z výše popsaných způsobu zlikvidovat úplně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]