Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde načíst webová stránka

Od: kolobezka2® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,mám Google Chrome jako prohlížeč a manžel asi něco zmáčkl a nejde načíst ani jedna stránka webu,stále se mi ukazuje že "tento web je nedostupný" Zkusila jsem už všechno ale stále nic.Děkuji předem.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vzhledem k tomu, že Google Chrome není výchozím webovým prohlížečem, měla byste mít nainstalovaný ještě buď Internet Exlorer nebo Edge, zkuste jej. Jiný prohlížeč dává stejný výsledek? Jste připojená kabelem nebo přes wifi? Co máte za verzi operačního systému? (verzi Windows?) Notebook nebo PC?

hodnocení

dala jsem mozillu a ta jde,mám kabel,PC a Win 10 díky a něco s tím udělám a nebo zůstanu na Mozille.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]