Nejste přihlášen/a.
Zvažují koupit nějakou extérní zvukovou kartu do USB. Vybírám např. mezi dx.com/... a dx.com/... a zajímá mne jaký je kromě ceny mezi těmito dvěma kartami rozdíl. Podle obrázků vypadají obě stejně, ale nějaký rozdíl mezi nimi asi bude. Jsem si vědom, že to nebudou žádné nějaké super kvalitní zvukové karty, ale já to chci jen na občasné použití a na kvalitě zvuku mi až tolik nezáleží.
I když obě mají asi stejné pouzdro, tlačítka atp. a na pohled vypadají úplně stejne tak bych si nebyl jistý, že vevnitř mají také úplně vše stejné. Já se v tom nevyznám a tak asi nakonec koupím tu levnější a pro moje potřeby to snad bude stačit. Že by se jednalo o 2 různé prodejce to se mi příliš nezdá. DealExtreme je snad obchod který sám prodává zboží které mají v nabídce.
Prodejce nebo dodavatel, je to v tomto případě jedno. DX může nabídnout stejnou věc za různé ceny. Jinak je to stejný výrobek.
Ano múžou nabídnout stejnou věc za různé ceny. Ve stejném obchodě od jednoho prodejce je to ale dost nelogické, ale Čínská logika je asi trochu jiná než ta naše Česká.
Jinak našel jsem to asi stejné jinam za ještě nižší cenu. aliexpress.com/....
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.