Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se bránit proti poskytovateli připojení ?

Od: las odpovědí: 1 změna:

Píšu sem už ze zoufalství, potřebuji poradit. Začátkem roku jsem požádal zatím nejmenovaného poskytovatele připojení na internet o připojení a zřízení telefonu VoIp. Stávající stanici od O2 jsem odhlásil (dostal jsem od zaměstnavatele výpověď a potřeboval jsem mít doma připojení na internet, hledám totiž zaměstnání). Spojení mi uskutečnili přes Wifi 5GHz z Ještědu.Nejdřív bylo vše v pořádku, ale po krátké době se začali prodlužovat odezvy až na 3000ms, to znamenalo naprosto nefunkční telefon. Pak mi šéf té firmy slíbil, že zde bude zřízeno APéčko. AP bylo zřízeno, ale spojení bylo ještě horší (výpadky několik hodin i celé dny, odpoledne a večer se nedalo telefonovat vůbec a při odesílání nějakého souboru vše spadlo, toto trvalo několik měsíců). Posílal jsem maily a telefonoval a urgoval, ale nebyla žádná odpověď (telofony díky clipu, viděli totiž moje číslo, tak vůbec nezvedali). Tak jsem přestal platit za připojení, dva měíce jsem neplatil, potom se situace změnila, upload se najednou upravil na normální, odezvy klesly vše docela dobré. Potom nastala to, že mi došel kredit na volání, bakovním účtem byla zaslána částka 200Kč ( bojím se investovat do něčeho čemu nevěřím). Bohužel se ale na mém kreditu tato částka neobjevuje. Mám strach z toho, že se mi tato firma chce nějakým způsobem pomstít. Potřebuji poradit, jakým spůsobem se bránit proti takovýmto podnikatelům, kteří si s námi v podstatě mohou dělat co chtějí a my jsme jenom hard s kterým si utírají boty. V příloze posílám obrázek o rychlosti a kvalitě připojení v inkriminované době. P O R A Ď T E P R O S Í M

Jak se bránit proti poskytovateli připojení ?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
hodnocení

2x

Sem napište stížnost.

Přeju hodně pevné nervy.

doplněno 20.12.08 15:53:

ctu.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]