Nejste přihlášen/a.
Používám aplikaci Secret Voice Recorder na Androidu a teď se mi u jedné nahrávky nenahrál zvuk. Při otevření se soubor (.mp4) přehrává, ale jenom ticho, žádný zvuk. I s jinými přehrávači (MPCHC, KMplayer).
Ve vlastnostech souboru odpovídá doba trvání tomu kdy jsem záznam spustil a vypnul (29min), ale velikost tomu neodpovídá (436kB). Zkusil jsem to přeformátovat přes Format Factory do mp3 jestli se to nějak neopraví a velikost se změnila na 26 MB ale pořád ticho při přehrávání.
Je ten záznam nadobro ztracen nebo se dá ještě nějak obnovit? přes nějaké programy nebo tak. díky za odpověď
i když je stejný formát nemusí být stejný formát zvuku, proto nějaká mp4 zvučí a jiná ne. Formát obrazu neznamená současně formát zvuku. Překonvertoroval bych to pomocí Avidemuxu
zkusil jsem avidemux odtud: slunecnice.cz/... a nejde mi otevřít jakýkoliv audio soubor (viz obrázek) pouze soubory obsahující nějaké video. Například jsem i přeformátoval mp3 do avi a v avidemuxu jsem ho neotevřel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.