Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahrávka nemá zvuk

Od: gurimax* odpovědí: 4 změna:

Používám aplikaci Secret Voice Recorder na Androidu a teď se mi u jedné nahrávky nenahrál zvuk. Při otevření se soubor (.mp4) přehrává, ale jenom ticho, žádný zvuk. I s jinými přehrávači (MPCHC, KMplayer).

Ve vlastnostech souboru odpovídá doba trvání tomu kdy jsem záznam spustil a vypnul (29min), ale velikost tomu neodpovídá (436kB). Zkusil jsem to přeformátovat přes Format Factory do mp3 jestli se to nějak neopraví a velikost se změnila na 26 MB ale pořád ticho při přehrávání.

Je ten záznam nadobro ztracen nebo se dá ještě nějak obnovit? přes nějaké programy nebo tak. díky za odpověď

Nahrávka nemá zvuk

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A další novější nahrávky jsou bez problémů? Tam zvuk jde? I podle toho můžeme hledat závadu...

gurimax*
hodnocení

další nahrávky jsou v pohodě

111®
hodnocení

0x

i když je stejný formát nemusí být stejný formát zvuku, proto nějaká mp4 zvučí a jiná ne. Formát obrazu neznamená současně formát zvuku. Překonvertoroval bych to pomocí Avidemuxu

gurimax*
hodnocení

zkusil jsem avidemux odtud: slunecnice.cz/... a nejde mi otevřít jakýkoliv audio soubor (viz obrázek) pouze soubory obsahující nějaké video. Například jsem i přeformátoval mp3 do avi a v avidemuxu jsem ho neotevřel.

Nahrávka nemá zvuk #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]