Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
poradíte mi někdo prosím, co například stáhnout, aby mi stále nepadala hra.. každou chvíli mi skočí gta.exe Program přestal pracovat -_- a ano mám pár modifikací, ale padá to i bez nich :/
Děkuju
Jedná se o PC hru... jakou máte konfiguraci PC?
Ony někdy můžou parametry podobných her být rozdílné... ale budiž...
Zkuste si pročistit PC - místo toho "něco chybí" může být něco navíc. Takže CCleaner, ADWcleaner, antivir - v uvedeném pořadí. Aktualizace ovladačů, hlavně grafické karty (předpokládám, že tak vynikající NTB nemá jen grafický čip).
Pokud nepomůže, doporučil bych reinstalaci celé hry a následnou aktualizaci.
@stepm - jo táák - tak to je jasný - tazatel má W10 (nebo W8?) a grafika prostě nepodporuje to primitivní rozlišení a staré verze, které byly dělány pro max. W XP.
Ještě se to dá instalovat "v režimu kompatibility XP SP2" - jenže i tak není jistota, že ta stará hra bude funkční...
jedná a co se týče celkově parametrů, tak ntb je celkem "nabušený" zvládne i GTA V na low quality
a kdysi mi to šlo, takže bude asi jen něco chybět
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.