Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sledování TV programů O2 prostřednictvím PC

Od: armachm* odpovědí: 1 změna:

Zdravím odborníky v počitačové technice. Mám takovýto problém, se kterým si nevím rady. Do doby přibližně 14ti dnú od problému jsem prostřednictvím PC sledoval všechny programy, které jsou vysílány operátorem O2.. V té době změnil operátor stránky. Do té doby jsem stránky O2 otevíral prohlížečem Internet Explorer a výborně to fungovalo. Nyní přii přihlášení jsem informován, že používaným prohlížeč0em nebude možné stránky otevírat a doporučen je prohlíčeč Mozilla Firelox a nebo Google Chrom. Zkusil jsem ten první a výsledek stejný jako u Exploreru, daším prohlížečem (Gogle Chrom) jsem se dostal do programu O2. Mohu sledovat opět všechny programy , ale proti dřívějšku jsou při přehrávání problémy. Zvuk i obraz se sekají a někdy obraz úplně zamrzne, Pokud máte podobnou zkušenost.,poraďte mi. Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Co se takhle obrátit přímo na O2? Je to jejich problém, tak ať ti poradí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]