Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak změnit heslo od účtu v robloxu?

Od: cube456789* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den,

potřboval bych změnit heslo od robloxu, ale nepamatuji si ho. Jak ho můžu změnit? Na většině stránkách je totiž možnost heslo změnit i když nevíte to staré (samozřejmě po kliknutí na zapměli jste heslo? nebo na cokoli podobného) .

Prosím odpovězte.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michal348*
06.02.18 10:04
hodnocení

3x
Jak změnit heslo od účtu v robloxu?
cube456789*
hodnocení

Na jaké je to stránce? Když totiž přejdu na http://www.roblox.cz

tak tam je rovnou napsáno Hello, cube_456789!

To na obrázku bylo jen když jsem se tam poprvé přihlásil.

cube456789*
hodnocení

Pardon takhle to má vypadat:

Na jaké je to stránce? Když totiž přejdu na web.roblox.com/...

tak tam je rovnou napsáno Hello, cube_456789!

To na obrázku bylo jen když jsem se tam poprvé přihlásil.

michal348*

Ehhm a roblox.cz fakt není stránka robloxu a už bych tam nechodil

michal348*
hodnocení

1x

Sorrry já na to trochu zapomněl pokud jsi již přihlášený tak se nejdříve ujisti že máš k robloxu připojený svlj email jinak heslo nepůjde obnovit! nejprve si to zkontroluj podle prvního obrázku a pak se odhlaš pomocí druhého a mnělo by tět to vzít na stránku kterou jsem poslal jako první

Jak změnit heslo od účtu v robloxu? #2
Jak změnit heslo od účtu v robloxu? #3

cube456789*
hodnocení

0x

Dobrý den, bohužel k Robloxu nemám připojený žádný email, takže si asi vytvořím nový účet:(.

Ale i tak děkuji za odpověď*palec*.

PS: Změní se něco, když si vytvořím nový účet? (na tom aktuálním nemám žádný robuxy)

doplněno 19.02.18 17:40:

PSS: Nepomohlo by telefoní číslo? To tam mám totiž zadané.

to
Chod na stránku roblox a klikni na help potom na druhom vebe na krorý ťa to presunie daj i forgot my paswword a zadaj meno a telefónne číslo a po anglicky sa dohodni zavolaju ti

forklorak
hodnocení

0x

Ako si zmenit ucet na robloxu?

alicekosikova
Odinstalujes si hru zase nainstalujes a dáš sing up a zadáš si nový účet
tomikkonik

Nevím jaký expert napsal, že hru musíš odinstalovat, aby sis změnil účet na robloxu. Stačí v pravém horním rohu dát to kolečko "zubaté" a tam máš tři věci: settings, help logout, tak dáš logout, a zobrazí se ti stránka abys ses lognul. A zase v pravém horním rohu máš zeleně SIGN UP, to stiskneš a máš vyhráno. Je to i v mobilní verzi.

wolfy
hodnocení

0x

Dobrý den,

Jeden kamarád mě řikal.že se vám za nějakou dobu asi pul roku,zobrazí ta přihlašovací deska.A budete muset se znovu přihásit na váš učet.A to je ten problém.Já když si chci zadat e-mail tak potřebuju heslo.Jakto?Když ho sám nevím.Chyba robloxu.Prostě se budu muset smířit s tím,že se mě stratí všechen pprogress ):

alexkawaii*
hodnocení

0x

Pokud máš na robloxu přidaný mail nebo telefoní číslo lze heslo obnovit prež něj. Pokud ne kontaktuj podporu robloxu a ta ti s tvým problémem ráda pomůže.

petrmoural
hodnocení

0x

Pomocte mi ja jsem zapoměl heslo na roblox učet což je Petulka1986786 a skouším hesla a nedal jsem si na ten učet žadny e mail ani telefoní čislo a ja nevím jak zase ten učet budu mít

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]