Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřboval bych změnit heslo od robloxu, ale nepamatuji si ho. Jak ho můžu změnit? Na většině stránkách je totiž možnost heslo změnit i když nevíte to staré (samozřejmě po kliknutí na zapměli jste heslo? nebo na cokoli podobného) .
Prosím odpovězte.
Na jaké je to stránce? Když totiž přejdu na http://www.roblox.cz
tak tam je rovnou napsáno Hello, cube_456789!
To na obrázku bylo jen když jsem se tam poprvé přihlásil.
Pardon takhle to má vypadat:
Na jaké je to stránce? Když totiž přejdu na web.roblox.com/...
tak tam je rovnou napsáno Hello, cube_456789!
To na obrázku bylo jen když jsem se tam poprvé přihlásil.
Dobrý den, bohužel k Robloxu nemám připojený žádný email, takže si asi vytvořím nový účet.
Ale i tak děkuji za odpověď.
PS: Změní se něco, když si vytvořím nový účet? (na tom aktuálním nemám žádný robuxy)
PSS: Nepomohlo by telefoní číslo? To tam mám totiž zadané.
Nevím jaký expert napsal, že hru musíš odinstalovat, aby sis změnil účet na robloxu. Stačí v pravém horním rohu dát to kolečko "zubaté" a tam máš tři věci: settings, help logout, tak dáš logout, a zobrazí se ti stránka abys ses lognul. A zase v pravém horním rohu máš zeleně SIGN UP, to stiskneš a máš vyhráno. Je to i v mobilní verzi.
Dobrý den,
Jeden kamarád mě řikal.že se vám za nějakou dobu asi pul roku,zobrazí ta přihlašovací deska.A budete muset se znovu přihásit na váš učet.A to je ten problém.Já když si chci zadat e-mail tak potřebuju heslo.Jakto?Když ho sám nevím.Chyba robloxu.Prostě se budu muset smířit s tím,že se mě stratí všechen pprogress ):
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.