Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na jak dlouho mohu dostat ban za hacky?

Od: skillkacz odpovědí: 13 změna:

Dobrý den,

Na jak dlouho mohu dostat ban za hacky když jsem nikdy ban nedostala?

doplněno 06.02.18 19:09:

A ještě mohou na to přijít když si dám Peníze utratím a odinstaluji hacky?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

8x

Podle uvážení administrátora, klidně až do smrti.

skillkacz
hodnocení

A na kolik se často dostavá?

majsterjoe*
hodnocení

4x

Kde a za jaké hacky? A carky ne? Zde na poradně určitě ne.

skillkacz
hodnocení

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @ladinpraha z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 06. 02. 2018 11:58:49
! Pravidlo Z2: je zakázáno psát vulgárně, napadat, urážet uživatele, používat urážlivý nick.

hodnocení

1x

Podle podmínek hry a rozhodnutí správce hry - třeba na furt.

A můž taky otázku? Co z toho hraní má člověk, který podvádí? Nic jiného než podvod to není - baví vás ta hra víc? Vždyť je to naprostá ubohost, být "v nejlepší tisícovce" hráčů světa díky hekům...

Jestli si nagivuješ prachy a utratíš, tak to zjistí. A co se týká GTA V, tak tam je za hacky permaban... Mám kamaráda, který z hlouposti nějaké zkusil a musel si hru koupit znovu.

skillkacz
hodnocení

Víš mě nebaví sedět u Gta celý den prostě nemám tolik času ok vydělávám si trošku jo za jeden měsíc mám 200k a stejně mi to ještě k tomu přeazí jiný hráči a ještě otázka kddyž si je nagivuji a pak utratím zjistí to? A taky ty hacky bych chtěla jen pro sebe

skillkacz
hodnocení

A co mi radíš co mám dělat? nemám tolik času sedět u gta 5 online ok 1 měsíc si skůdlím 200k a pak přijde hráč a zničí mi to tak jako co mám dělat a za peníze si to kupovat nebudu když nemám peníze

skillkacz
hodnocení

A jak to že třeba jeden Youtuber nebdostal Ban a natáčí dál. a nebo co když si vezmu peníze od hackera?

Hra, která člověka stresuje, nedává mu radost - proč ji hrajete? Je to k ničemu - vykašlal bych se na ni... našel bych si jinou. I ten Minecraft je v určitých částech dobrý - tvořivá činnost, kreativita...

GTA je totální volovina, která podporuje aroganci a agresivitu dětí... které pak najednou koukají skrz mříže.

Co Ti radím? Pokud na to nemáš čas a trpělivost, tak hrej něco jiného.

Nebo podváděj a až Ti dají ban, tak stejně budeš muset hrát něco jiného.

atj*
hodnocení

1x

Bany za hack se liší server od serveru, někde to může být půl roku, někde rok, někde permaban. Informuj se na stránkách serveru, tam se toho dozvíš rozhodně více. Popřípadě doplň název hry.

skillkacz
hodnocení

A pošleš mi tu stánku?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]