Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Na jak dlouho mohu dostat ban za hacky když jsem nikdy ban nedostala?
A ještě mohou na to přijít když si dám Peníze utratím a odinstaluji hacky?
[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @ladinpraha z důvodu porušení pravidel poradny. ]
Podle podmínek hry a rozhodnutí správce hry - třeba na furt.
A můž taky otázku? Co z toho hraní má člověk, který podvádí? Nic jiného než podvod to není - baví vás ta hra víc? Vždyť je to naprostá ubohost, být "v nejlepší tisícovce" hráčů světa díky hekům...
Jestli si nagivuješ prachy a utratíš, tak to zjistí. A co se týká GTA V, tak tam je za hacky permaban... Mám kamaráda, který z hlouposti nějaké zkusil a musel si hru koupit znovu.
Víš mě nebaví sedět u Gta celý den prostě nemám tolik času ok vydělávám si trošku jo za jeden měsíc mám 200k a stejně mi to ještě k tomu přeazí jiný hráči a ještě otázka kddyž si je nagivuji a pak utratím zjistí to? A taky ty hacky bych chtěla jen pro sebe
A co mi radíš co mám dělat? nemám tolik času sedět u gta 5 online ok 1 měsíc si skůdlím 200k a pak přijde hráč a zničí mi to tak jako co mám dělat a za peníze si to kupovat nebudu když nemám peníze
A jak to že třeba jeden Youtuber nebdostal Ban a natáčí dál. a nebo co když si vezmu peníze od hackera?
Hra, která člověka stresuje, nedává mu radost - proč ji hrajete? Je to k ničemu - vykašlal bych se na ni... našel bych si jinou. I ten Minecraft je v určitých částech dobrý - tvořivá činnost, kreativita...
GTA je totální volovina, která podporuje aroganci a agresivitu dětí... které pak najednou koukají skrz mříže.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.